Stogo Latako Guard Filtrai 3 Colių Plėsti Aliuminio Filtras Kiaurasamtis Sustoja Užsikimšimas Lapų Kanalizaciją Šiukšles Nutekėjimą Net Padengti

€0.53

-39%

€0.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Stogo Latako Guard Filtrai 3 Colių Plėsti Aliuminio Filtras Kiaurasamtis Sustoja Užsikimšimas Lapų Kanalizaciją Šiukšles Nutekėjimą Net Padengti 1.nerūdijančio plieno ir skirtos daugiau kaip 10 metų. 304 yra ne mažiau kaip 18% masės, chromas, kurie suteikia puikią korozijos ir oksidacijos atsparumas. Lengva nuplauti likučiai, nuolat šviečia po ilgo naudojimo. 2.Į kiaurasamtis neleidžia lapų, sėklų ir kitų šiukšlių latakų užsikimšimo downspout, išlaiko vandens srautas nemokamai. Jūs vis dar ketinate tik retkarčiais išvalyti šiukšles sukauptas aplink kiaurasamtis, daug lengviau išvalyti downspout viduje. 3.Tinka lauko, lauko, stogo terasa ir kita žemės, vandens poreikį, išvengti užsikimšimas, žiedų, lapų ir kitų nešvarumų. 4.Priemonė, vidinis dydis downspout, nereikia jokių įrankių, tiesiog stumti juos į skyles. Techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas: Nerūdijančio plieno, stogo, grindų nutekėjimo Spalva:sidabrinė dydis:5 x 6 x 5 cm Medžiaga: nerūdijantis plienas Dydis:apie 3 colių, tinka 2.5 ~ 3.7 colių skylės dydis Pakuotės Turinys: 1*nerūdijančio plieno stogo grindų nutekėjimo Pastaba: 1.Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. 2. Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
produkto pavadinimas Nerūdijančio plieno stogo grindų
dydis 5 x 6 x 5 cm
Parama Drop laivyba
Sertifikavimo CE
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai