AQTQAQ 1Pcs Mados Aukštos Įtampos Anti-Static Keychain Automobilių Statinė Kūno Eliminator Išleidiklis Raktų Žiedas LED Spinduolis

€2.58

-40%

€4.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

RM17744605849697863

Apie gaminį:

➽ Šio statinio eliminator gali veiksmingai pašalinti kasdien statinės elektros žmogaus kūno, automobiliai, kompiuteriai, metaliniai daiktai ir kt. (išskyrus pramoninių statinių elektros energijos).

➽ Galima pakabinti ant bet kurios automobilio raktus, galinio vaizdo veidrodis, atgal krepšiai, sagtys, ir bet kurioje vietoje norite.

➽ Pagamintas iš aukštos kokybės plieno, chromas + metalas + vario vielos, Ji yra papildomų biudžeto įvykdymo patvirtinimo funkcija, kuri leidžia pašalinti statinio greičiau.

➽ Magnetinės galvutės, labai stiprus magnetai, absorbcijos poveikis, statinės elektros čiulpti visos. ji automatiškai skleidžia šviesą, kai yra statinis elektros krūvis, vidurinio iškrovos turi geresnį poveikį nei įprastos vieną kartą biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

➽ Mažo dydžio, tačiau didesnis skersmuo, ilgis: 5.8 cm/2.2 colių, plotis:1cm/0.39 colių,lengva naudoti ir saugoti, penkių spalvų: mėlyna/žalia/raudona/geltona/juoda

Šio statinio eliminator gali veiksmingai pašalinti kasdien statinės elektros žmogaus kūno, automobiliai, kompiuteriai, metaliniai daiktai ir kt. (išskyrus pramoninių statinių elektros energijos).

Aprašymas:

➽ Šio statinio eliminator galima pakabinti ant bet kurios automobilio raktus, galinio vaizdo veidrodis, atgal krepšiai, sagtys, ir bet kurioje vietoje norite.

➽ Pagamintas iš aukštos kokybės plieno, chromas + metalas + vario vielos, Ji yra papildomų biudžeto įvykdymo patvirtinimo funkcija, kuri leidžia pašalinti statinio greičiau.

➽ Magnetinės galvutės, labai stiprus magnetai, absorbcijos poveikis, statinės elektros čiulpti visos.

➽ ji automatiškai skleidžia šviesą, kai yra statinis elektros krūvis, vidurinio iškrovos turi geresnį poveikį nei įprastos vieną kartą biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

Specifikacija:

- medžiaga: plienas, "chrome" + metalas + vario vielos

- ilgis: 5.8 cm/2.2 colių, plotis:1cm/0.39 colių

- spalvos: mėlyna/žalia/raudona/geltona/juoda

Paketas Apima:

1Pcs*Aukštos Įtampos Anti-Static Keychain

RM17744605849697865

produkto pavadinimas Automobilių Statinių Pašalinimo Išleidiklis
Medžiaga Plienas, "chrome" + metalas + vario vielos
Drop laivyba Taip
Spalvos Mėlyna/žalia/raudona/geltona/juoda
Prekės Pavadinimas AQTQAQ
Paketas Apima 1Pcs Anti-Static Keychain
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Anti-Static Keychain

Panašūs produktai