Erotika Priedai Minkštos Želė Dildo Prostatos Strapon Big Penis Ne Vibratorius, Masturbacija Žaislas, Silikono Produktų, Sekso Žaislai Moterims

€0.78

-50%

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Savybės: dildo buvo sukurta beveik ūkis, 1:1 Tikroviška stiliaus ir Realus handfeel. Gali Stimuliuoti G-spot lengvai,kad vartotojo pasiekti orgazmą. Lengva valyti,lengva išsaugoti.Atsparios bakterijos, gamybos. Stipri siurbimo pagrindo pritvirtinti ant bet kokio lygaus paviršiaus. Funkcijos: Meilės, makšties ir analinio sekso žaislo Medžiaga: TPE Dydis:Kaip nuotraukoje Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums. Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra "Žaislai"(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Pakuotės įskaičiuota:

1 x Realistiškas Penis

Požymis 1 Sekso Žaislai
Medžiaga Silikono
Atributas 4 juguetes sexuales
Prekės Pavadinimas ZZSYKD
Atributas 5 juegos sexuales lt pareja
Lytis MOTERIS
Požymis 3 lytis priemonės moterims
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Aksesuarų Rinkinys
Atributas 6 juguetes eroticos
2 požymis juguetes sexuales para la mujer
Seksualinio Pobūdžio No
Atributas 7 bielizna erotyczna
Modelio Numeris Bdsm Bondage Apribojimų Vyras Sekso Žaislais Vyrams, poroms Butt Plug Analinis

Panašūs produktai