Žaliosios Arbatos Kaukė Prilimpa Giliai Valanti Drėkina Molio Stick Kaukė Naftos-kontrolės Balinimo Kaukė Pasukti Kaukė Sumažinti Porų Spuogai

€1.22

-64%

€3.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gydymo & Kaukės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Gydymo & Kaukės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Gydymo & Kaukės.

Techniniai duomenys:

Taikoma žmonėms: bendra Odos Tipas: Bendra Grynasis kiekis: 40g Tinkamumo laikas: 3 metus Produkto spalva: žalia, violetinė

Aprašymas:

1.Produkto priima dizainas sukasi galva, kuri yra patogiau naudoti, ir nėra lengva purvinas rankas. 2.Tekstūra yra gerai ir sklandžiai, lengvai plisti ir lengva taikyti. Žalioji arbata kieto valymo kaukė sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, kuris gali efektyviai išvalyti odos poras, giliai išvalyti odos nešvarumus, reguliuoti odos vandens ir aliejų balanso, papildyti odos drėgmę ir maitina odą. 3.Baklažano kietas spuogai veido kaukė yra baklažano, augalų ekstraktai, kuris gali efektyviai sumažinti augimo veido spuogus ir sumažinti spuogų susidarymo. 4.Drėkina, ji gali veiksmingai sumažinti inkštirų, kontrolės aliejus, pagerinti veido bukumą, ir šviesina odos toną. 5.Mažas ir lengvas, lengva nešiotis. 6.Tinka visų tipų odai. 7.Jis tinka atlikti namuose, kelionės, verslo kelionė ir pan.

Kaip naudoti:

1. Nugara iš pasta ir taikyti į veidą. 2. Taikoma tolygiai veido ir palikite apie 10 minučių. 3. Po to, kai jis džiūsta, nuplaukite vandeniu.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas. Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų. Dėkojame už jūsų supratimą.

Baklažano Žalioji Arbata Kietas Kaukė Žalioji Arbata Valanti Molio Stick Kaukė
Komponentas Baklažano Žalioji Arbata
Naudoti Veidas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
GZZZ YGZWBZ
Funkcija Gylis Papildymo
Tipas Galima Skalbti Kaukė
Lytis Unisex
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Sertifikavimo GZZZ
Balina Veido Priežiūra Spuogai Valiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LANBENA
Formulės Kremas
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
NET WT 40g

Panašūs produktai