Natureguess Blackhead Valiklis Giliai Valymo Nulupkite Kaukės Spuogai Valikliu Gydymo Alyvos Kontrolės Valymo Juoda Kaukė Odos Priežiūra

€3.23

-50%

€6.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gydymo & Kaukės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Gydymo & Kaukės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Gydymo & Kaukės.

Specifikacija: Tipas: Bambuko Anglis Valiklis Juoda Kauke Gamintojas: Natureguess Produkto Svoris: 60g(+/-5%) Pakuotės svoris:80g(+/-5%) Pakuotės dydis:42mm*42mm*126mm(Paklaida mažiau thant 2mm) Tikslinė tipų odai: Visiems odos Tinkamumo laikas:3 metus Poveikis:Blackhead Valiklis, Spuogų Gydymas, Alyvos kontrolės, Balinimas. Veiksmingumas: Šis kremas minkštas ir švelnus, jis gali būti padengti poras gerai, čiulpti iš blackhead poras ir valyti purvinas giliai, sugriežtinti poras greitai kontroliuoti naftos odos,jums jaustis kietas ir atsipalaiduoti,tuo pačiu metu, tai bus imtis odos priežiūros pagerinti šiurkšti oda tampa pasiūlymą. Kaip naudoti: Užtrukti keletą produktų, ir tepinėlis ji sklandžiai per veidą, kurį norėjau, Apie 15-20 minučių, kai kaukė buvo sausi, nuimkite kaukę išjungti švelniai iš odos.

Tipas Peel Mask
Formulės Kremas
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas natureguess
Kilmės KN(Kilmės)
Pažymėjimo Numeris 276787654
Naudoti Veidas
NET WT 60g
Sertifikavimo GZZZ
blackhead pašalinti Spuogų Gydymas
Komponentas Bambuko Anglis
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris NAHT01
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
GZZZ YGZWBZ

Panašūs produktai