2VNT Automobilio galinio vaizdo Veidrodėlis, Lietaus Antakių Saulės Skydelis Universalus Stiliaus Už SUZUKI DZire IGNIS Alto Spacia Jimmy VITARA SX4 Accessories

€1.14

-35%

€1.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tentai & Prieglaudos, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Tentai & Prieglaudos, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Tentai & Prieglaudos.

2VNT Automobilio galinio vaizdo Veidrodėlis, Lietaus Antakių Saulės Skydelis Universalus Stiliaus Už SUZUKI DZire IGNIS Alto Spacia Jimmy VITARA SX4 Priedai

Techniniai duomenys: Dydis: 17.5*5 cm Medžiaga: PVC Spalva: Juoda Automobilį modelis: SUZUKI Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Tai gali atsispirti Lietus, kai jūs vairuojate. Ji yra labai gražus ir neturi įtakos Jūsų akyse. Standartinio dydžio, dizaino, tinka veidrodis stiliaus įvairių automobilių. Instrukcijos: Prašome išvalyti objekto paviršiaus prieš pradedant jį naudoti, Kad lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių, taip, tai bus ilgalaikis metus Pakuotės turinys: 2 vnt Automobilių galinio vaizdo Veidrodėlis, Skydelis Nuotraukos:

Atsiliepimai: Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums. Paliksime teigiamų atsiliepimų jums laišką. Susisiekite su mumis elektroniniu paštu, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums spręsti problemas kaip galima greičiau.

Pakuotė Ne paketas
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 6.88 inch
Aukštis Skirti 1,96 colių
Montavimo padėtis automobilių veidrodėliai
Metarial PVC

Panašūs produktai