Savižudybė cosplay Kostiumai, Harley Būrys Quinn Monster Marškinėliai kailio Striukė, Kelnės Apyrankę, Diržą karoliai Pirštines, Priedai, Pilnas Komplektas

€2.27

-8%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Kodėl Verta Rinktis Mūsų Parduotuvėje? 1) Mūsų storeis yra Basilico-pica.lt internetinė parduotuvė, kuri teikia geriausius produktus ir paslaugas visiems klientams. 2) išskirtinės kokybės! Gamyklos Kainą! 3) Kviečiame didmeninės prekybos įmonių, platintojų, prekybos agentams ir agento prašymą!!! 4) Visi produktai yra gaminami tiesiogiai iš mūsų gamykloje ir 100% nuotraukos yra realios, kurių buvo imtasi. Apyrankės, pirštinės, dėklai, diržai ir necklets yra visų dėl to paties dydžio, vienas dydis. Kelnės ir šortai yra odos audinius. Jų negalima plauti vandeniu. Jie gali būti tik nuvalyti su šlapia popieriniai rankšluosčiai. Jei turite kokių nors klausimų, prašome atsiųsti informacijos, kad pasakyti mums, mes pasistengsime kuo greičiau atsakyti jums! Prašome atkreipti dėmesį, kad S-XXL dydis yra suaugusiųjų ir 6T (120) -12T (150) dydis yra vaikams. Prašome atkreipti dėmesį: yra tik viena pirštinė.

DYDIS

Diržo skyles yra apie 3cm atstumu.Į necklet skylės yra apie 1cm tarpas.

Specialios Paskirties Kostiumai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Simbolių Savižudžių Būrys
Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas jingannon
Elemento Tipas Rinkiniai
Lytis MOTERIS
Sudedamosios dalys Šortai

Panašūs produktai