Fitneso Įranga Namų sporto Salė Pilvo Raumenų Stimuliatorius Klubo Treneris EMS Masažas ABS Raumenis Electrostimulator Tonerio Kūno Mankšta

€3.14

-45%

€5.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integruotas Fitneso Įranga, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Integruota Fitneso Įranga, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Integruotas Fitneso Įranga.

Aprašymas:

Elektros raumenų treniruoklis, naujausius mokslo ir sveiko sporto technologijų. Pilvo/arm/klubų stimuliatorius lipdukas yra šios pažangios technologijos ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl galite sukurti žavinga raumenų formos, be net kėlimo pirštu pagal jo padėti.

Yra 6 režimai ir 11-lygio, intensyvumo, susitikti su jumis, kasdieninės mankštos poreikius, tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami pradėti mokymą, padeda raumenims atsipalaiduoti, šiltas, lengvas, mokymo, riebalų deginimas, formavimas ir raumenų saugos ir sveikatos mokymus.

Bekvapis ir odos draugiškas gelio juostelę, pasiūlyti minkšti ir patogūs jausmas, savo jautrią odą, kuri leidžia labai adhesiveness į savo rankas. Prašome išvalyti savo odą prieš naudojant šį gelio pagalvėlę, ji turi būti keičiama po to, kai buvo nuolat naudojama 20-25 dienų.

Lengvas ir nešiojamas. Jūs galite padaryti, raumenų mokymo biuro, miegamojo ar bet kur, kur jūs norite, ne tik sporto salėje, lengvai pasiekti jūsų pratimo tikslą naudojant kasdien laiko, patogu ir praktiška.

Puikus mokymo pilvo, bicipital raumenų rankos, deltinio raumens ar blauzdos raumuo, klubų, šlaunų, pagerinti raumenų paralyžius. Auginti raumenis, palaikyti formą.

Specifikacija:

Produkto Tipas: Raumenų Mokymo Diržai

Medžiaga: ABS Plastikas, Gelis

Dydis: 8 Pagalvėlės Pilvo Lipdukas 195x193mm/7.68x7.60in; Rankos Lipdukas 200x100x20mm/7.87x3.94x0.79in; Klubo Lipdukas 260x195mm/10.23x7.67inch; Gelio Padas 59x39mm/2.3x1.5in.

Baterijos Tipas: AAA Baterijos (neįtraukta)

Unikalus Didelio jungiklio ir nustatymo mygtukas - lengva valdyti

Atnaujinti Lemputė - vienas rodiklis per režimu

Gelio padas su dizaino ergonomika - forma tinka jūsų odai geriau

Komplektą Sudaro: (KAIP JUMS PASIRINKTI)

1 Gabalas Pilvo Atspalvių Diržas

1 /2Pieces Rankos Atspalvių Diržai

1 Gabalas Klubo Atspalvių Diržai

1 Vnt Valdytojas

1 Vnt Naudotojo Vadovas

10vnt Gelio Pagalvėlės

Pastaba:

Ji gali būti tiesiogiai prijungtas prie odos, ir negali būti naudojamas per drabužius.

Mokymo Režimas Knygos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Ab Raumenų Treniruoklis
Prekės Pavadinimas MagiDeal
Klasifikuoti Exerciser Skaičius 1
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas

Panašūs produktai