Pastatytas Kūno Klubo Treneris Sporto Salė Dubens Seksualus Vidinio Šlaunies Exerciser Šlapimo Pūslės Kontrolės Prietaisu Korekcija, Sėdmenų Užpakalis Mokymo

€3.44

-25%

€4.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integruotas Fitneso Įranga, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Integruota Fitneso Įranga, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Integruotas Fitneso Įranga.

Pastatytas Kūno Klubo Treneris Sporto Salė Dubens Seksualus Vidinio Šlaunies Exerciser Šlapimo Pūslės Kontrolės Prietaisu Korekcija, Sėdmenų Užpakalis Mokymo

INSTRUKCIJOS

Rugsėjis 1

Vieta Exerciser tarp jūsų viršutinės šlaunų, Reguliuoti exerciser untilit guli stora, prieš savo sėdmenis. Įsitikinkite, kad plačiai atverti pabaigos theexerciser dedamas pagal jūsų sėdmenų ir siauras galas yra nukreiptas link frontof jūsų kūno.

2 žingsnis

Išspausti Super Exerciser, naudojant jūsų viršutinė šlaunų ir sėdmenų raumenis. Mokėti closeattention, kad pajusti savo raumenų, įsitikinkite, kad jūsų vidinis kegel raumenų arebeing clenched taip pat. Tai pajusite, kaip jei jūs bandote pervent šlapintis.

Žingsnis 3

Sugriežtinti savo raumenis ir lėtai suskaičiuokite iki 10. Sukandimas jūsų raumenys, kaip stipriai, kaip youcan gauti daugiausia naudos. Atsipalaiduoti jūsų raumenys kelias sekundes, tada pakartokite theexercise kelis kartus. Darbo savo kelią iki daro 10 kartų per dieną.

Pakuotės Svoris 0.17kg
Pastaba ne paketo lauke,Nes lauke taip lengva sutraiškyti
Medžiaga PP
Funkcija Įstaiga
Pakuotė Oro skiltyje krepšys+Burbulas medvilnės
Departamentas Pavadinimas MOTERIS
Įrenginio Tipas 1 vnt
Klasifikuoti Exerciser Skaičius 1
Funkcija 1 Pastatytas Įstaiga
Produktas Klubo Treneris
Modelio Numeris Raumenų Stimuliatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Mokymo Režimas Kita
2 funkcija Exerciser Klubo

Panašūs produktai