1 Pora Guz Korektorius Gelio Padas Ruožas Nailono Hallux Valgus Raštas Guard Kojų Separatorius Ortopedijos Raštas Karšto Naujas

€1.73

-31%

€2.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

28580

Aprašymas

1. Guz Koregavimo už Guz, Derinimo ir Guz Korekcija be Operacijos

2. Guz Kojų Mova sukuria barjerą tarp jūsų guz (big toe bendras) ir savo batų. Ultra plonas guz korektorius yra tik 1 mm plonas, todėl jį lengva ir patogu nešioti bet batų metu, poilsio ar intensyvios veiklos.

3. Tai guz korektorius švelniai repositions savo didįjį pirštą atgal į ją daugiau natūralių derinimas padeda gerinti savo pusiausvyra ir eisena. Guz Rankovės yra puikus bėgimas, pėsčiomis ir žmonės, kurie mėgsta išlikti aktyviais.

4. Tai guz gydymas be operacijos veikia lėtai atleidžiantis pastatytas iki įtampą ir skausmą malšinančių. Jei jūs ieškote alternatyva invazinė chirurgija arba standžia, įtvarai, tai yra geriausias guz korektorius skirtas jums.

Dydis informacija:S,M,L

Pakuotė: 1 Pora (2vnt)

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 2-3% matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Modelio Numeris Nykščio Korektorius
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas KuZHEN
dydis -

Panašūs produktai