2vnt Minkštas Guz Korektorius Kojų Separatorius Įtvaras Pataisos Sistemos Prietaisas Hallux Valgus Pėdų Priežiūros Pedikiūro Orthotics

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Ypatybė: 2 vnt. kairės ir dešinės kojos Medžiaga:TPR Dydis: S:26.35*13cm L :33.5*14.3 cm M: 30.3*13,5 cm Spalva: Juoda Pakuotė: 1 Pora ( kairės ir dešinės ) Didelis Pirštas Guz Įtvaras Pranešimas: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome suprasti. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą. 2. Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas 3. Prašome plauti rankomis ir sausu oru. Kas yra Guz (Hallux Valgus)? Kai jūsų didysis pirštas yra kampu link antrasis pirštas, deformacija vadinama guz (hallux valgus). Tai sukelia guzas ant šono apačioje didelis pirštas. Be to, yra dažnai sustorėja oda ir audiniai, šalia paveikė bendrą. Sutirštinto odos ir audinių, gali tapti uždegimas, patinęs ir skausmingas.

Modelio Numeris MMZ046
Medžiaga TPR
Tipas Ortopedijos Reikmenys
dydis 1 pair

Panašūs produktai