Reguliuojamas Elastinės Kojų Tvirtinimo Dirželis Fitneso Juosta Ne Slydimo Žiedas-Con Išlenda Ranka, padas Nintend Jungiklis Džiaugsmas-con Žiedas Tinka Nuotykių

€2.66

-15%

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Dėl Žiedo Pritaikymas Nuotykių virsta tipiškas nuotykių žaidimas ant savo galvos, kaip žaidėjai pritūpęs, paspauskite " ir "flex" savo kelią per iššūkius, skirtos įvairių kūno tipų ir lygių sporto patirtį. Norėdami žaisti žaidimą, žaidėjai pridėti Džiaugsmas-Con valdytojams, iš jų Nintendo Perjungti sistemą į pridedami priedai - vienas Žiedas-Con ir viena Koja Dirželis.

Koja Dirželis tvirtinamas prie žaidėjo viršutinės kairės kojos, o Žiedas-Con yra laikomas abiem rankomis. Žiedas-Con yra lankstus elektroninis prietaisas, kuris suteikia atsparumo, ir funkcijos jutiklis, kuris aptinka krūvio ir reaguoja į pokyčius. Žiedas Tinka Nuotykių gali būti pritaikytas prie žaidėjo lygio įgūdžių, taigi, net jei žaidėjai neturi patirties su treniruoklių, jie gali reguliuoti pratybų intensyvumas, kad atitiktų jų galimybes. Tai leis jiems toliau kasdien veiklą lygio, kad būtų patogu juos.

Lygiu aukštyn savo charakterį ir save

Nuotykių Režimas: Ištirti fantastikos nuotykių pasaulį nugalėti kultūrizmo drakonas ir jo pakalikai, naudojant realaus gyvenimo pratimus! Traverse žolės-valomas lygumų iki bėgiojimo vieta, atakuoti priešų su pridėtinės peties presai, ir papildyti savo sveikatą skaitiklis stebina kai kurie jogos kelia.

Naują Žiedą-Con™ ir Kojos, Dirželis, reikmenys atsakyti į jūsų realių judesių, leidžia žaidimą paversti juos į žaidimo veiksmus. Su papildoma minigames ir pritaikoma treniruotės kasdienybe, Žiedas Tinka Nuotykis yra puikus pabėgti žaidėjų visų įgūdžių lygį ir grafikus.

Daugiau režimai jus juda

Uždaviniai ir Minigames: Priimti greitai prakaito pertraukos su kąsnio dydžio minigames ir uždavinius, arba perduoti Žiedas-Con draugui ir palyginkite rezultatus!

Custom mode: Sukurti individualų treniruotės kasdienybe, kad sumaišykite pratimai ir minigames. Nerimauja bunda kaimynai? Pabandykite Silent Mode ramesnį treniruotės.

Daugiafunkcinis režimas: Grab jūsų Žiedas-Con ir eiti off-screen nuotykių! Paspauskite ir patraukite Žiedą-Con įgyti pakartojimų, kad galite sinchronizuoti su savo žaidimą ir vėliau.

Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Modelio Numeris Perjungti
Prekės Pavadinimas HXSJ
Su USB no
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai