6A/25A, Pirmojo etapo Antrojo etapo EMI filtravimas Garso Maitinimo Filtras Maitinimo Valytuvas AC 50/60HZ elektromagnetinių Trukdžių

€1.58

-4%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Įvadas: Plačiai naudojamas tikslumo matavimo prietaisai, pastato automatizavimo, tikslumo mašinos, įranga, liftas, kėlimo įranga, automatikos sistemos, skaičiuoklė, biuro įranga, servo sistemos, keitiklio įranga, dažnio konversijos įranga, apšvietimo, informacijos, ryšių įranga, UPS, impulsinis maitinimo šaltinis, automobilių elektronikos įrangą, po to, naudojant aukštos kokybės importuotų komponentų, filtravimo poveikis yra akivaizdus!

EMI maitinimo filtro funkcija: įjungimo EMI filtras yra reaktyvioji low-pass filtras įdiegta į įsiurbimo galia elektroninio prietaiso slopinti triukšmą trukdžių, perduodamą per elektros linijos elektros tinklo ir slopina aukšto dažnio trukdžių signalas generuoja elektrinį prietaisą pati. Įveskite elektros tinklą ir žalos kitų elektroninių įrenginių. Todėl, EMI tapo įtaisas, kuris turi būti įdiegta elektronine įranga. Maitinimo triukšmo tipas: elektromagnetinis, ir jo atliekami triukšmo spektras yra maždaug 10 kHz iki 30 MHz iki 150 MHz. Priklausomai nuo krypties sklidimą, elektros tiekimo triukšmas gali būti suskirstyti į dvi kategorijas: vienos yra išorės trukdžių pristatė iš elektros energijos tiekimo linijos, ir kitas yra sukeltas triukšmas elektroninį įrenginį ir atliekami per elektros linija. Tai rodo, kad triukšmo yra dvipusis trukdžių signalo, ir elektroninis įtaisas, kuris yra ir daiktas, triukšmo trikdymo ir triukšmo šaltinio. Pagal susidarymo ypatybes, triukšmo trukdžiai yra skirstomi į du tipus: serijos režimas trukdžių ir bendras režimas trukdžių. Serijos režimas trukdžių yra triukšmo tarp dviejų elektros linijų (toliau-linija-linija). Bendras režimas trukdžių yra triukšmo dvi elektros linijos į žemę (toliau-linija iki žemės). Todėl, elektromagnetinių trukdžių filtras turėtų atitikti elektromagnetinio suderinamumo (EMS), ir taip pat turi būti dviejų krypčių radijo DAŽNIŲ filtras. Viena vertus, ji turėtų filtruoti išorinių elektromagnetinių trukdžių pristatė iš KINTAMOSIOS srovės elektros linijos, kita vertus, tai gali padėti išvengti paties prietaiso. Išorės triukšmą, atsirandantį, kad būtų išvengta įtakos normalų kitų elektroninių prietaisų pat elektromagnetinėje aplinkoje. Be to, EMI filtras slopina abi serijos režimo ir bendrojo režimo trukdžių.

Atsargumo priemonės: atrankos EMI filtras turi atsižvelgti į savo veiklos įtampos, darbinė srovė, ir atlaikyti įtampą. EPI filtras turėtų būti įdiegta galia, įsiurbimo sumažinti skleidžiamų trukdžių. Tai geriau naudoti dvigubo klijavimo liniją, EMI filtras prijungimo liniją, kuri gali pašalinti kai kuriuos aukšto dažnio trukdžių signalus. Įėjimo ir išėjimo linijose EMI filtras turėtų būti ne lygiagrečiai. Būtina atidaryti tam tikrą atstumą, siekiant užtikrinti, funkcija filtras. E taško EMI filtras ir važiuoklės turi būti geras kontaktas ir įžemintos.

Ypatybė:

Įėjimo Įtampa: AC 0-220V Modulis filtras klasifikacija: pirmas etapas, antras etapas Modulis dabartinė klasifikacija: 6A ir 25A Modulio dydis: pirmas etapas: 77mm*28mm*19mm (ilgis * plotis * aukštis) antro etapo: 98 mm*28mm*19mm (ilgis * plotis * aukštis)

Komplektą sudaro:

1 x Garso Galia Filtras ( pls pasirinkti tinkamą variantą)

Prekės Pavadinimas Agoal
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris Modulis
Su USB NO

Panašūs produktai