"PASIDARYK pats" Piešimo Sausainiai Valgomieji Pigmento Pen Piešimo Sausainiai, Pyragas Apdaila Maisto Spalva Pen Pyragas "PASIDARYK pats" Tortas Tapyba Priedai

€1.69

-26%

€2.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Kulka Taškų:

1、8 Spalvos: Juoda, raudona, mėlyna, žalia, geltona, rožinė, oranžinė, ruda. Ryškios spalvos, su stipriu tonavimas stiprumas leidžia jums atkreipti modelio norite, neribotos vaizduotės savo "PASIDARYK pats" darbų. Kiekvienoje švirkštimo priemonėje yra paruošto mišinio spalvų nekeičia tekstūros ar skonį mėgstamų užkandžių.

2、Dual-baigėsi Plunksnos: Tai maisto žymeklis parkeris yra dvigubai didesnis,-pažymėjo su stora ir plona, patarimas. Lygaus, plataus patarimas leidžia lengvai ir dažymo ir dekoravimo. Minkštas, bauda, smailiu galiuku yra beveik kaip teptuku sukurti plačią liniją rašyti. Rašiklis taip pat tinka trafaretas spausdinimas ir kuriame dizainą.

3、pasijuokti Visur: Tai valgomieji boksuose, gali būti naudojamas fondants, sausainiai, bandelės, spurgos,bandelės, pyragaičiai,šokoladas, zefyrai, vaisių, daržovių ir pan., ir taip pat tinka daugumos lygių paviršių, pavyzdžiui, sausainiai, riestainiai, pita, blyneliai ir net " kietų sūrių. Puikus kasdieniam "PASIDARYK pats" ir vaikų žaidimai, gimtadienius, vakarėlius, šventes, vestuves, jubiliejus, ir šeimos, tėvų-vaikų "PASIDARYK pats" žaidimai ir kt.

4、Įdomus vartojimas: Vaikams-draugiškas, paprastas ir įdomus naudoti. Rašiklis taip pat tinka trafaretinė spauda, štampavimo arba priėmimo grafiti, ir nereikia nerimauti dėl valgyti, nes yra maisto klasės, valgomieji medžiagos.

5、Išsamiai Dizainas: Pen cap: gera savarankiškai uždarymo projektavimo darbų priežiūra pen galvos. Rašiklio korpusas: didelio stiprumo laikiklis, kuris gali atlaikyti suspaudimo ir atsispirti kritimo, taip pat patogu suktis laisvai. Pen patarimas: didelio stiprumo mikropluošto sugeriamųjų patarimas, dėvėti, atsparus smūgiams, lengva naudoti.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Maisto Dažymas Pen

Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris pyragas pen
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas AIHOME
Medžiaga Plastikiniai
Dropship Taip
Pyragas Įrankiai Tipas Kita

Panašūs produktai