OkeyTech 3 Mygtukai Flip Folding Automobilio Raktas Shell "Fiat 500" Punto Ducato Stilo Panda Nuotolinio Auto Key Pad Padengti Fob SIP22

€0.70

-19%

€0.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Automobilio Raktas Atveju Fiat 500 Svoris: 40 g/vnt Mygtukai: 3 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Ne(Basilico-pica.lt forbiden parduoti su logotipu!)

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Naudojimas: FIAT 500 Panda, Punto Bravo Pranešimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

1 x Automobilio Raktas Korpuso arba Trinkelėmis

Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Automobilių Klavišą Shell "FIAT 500" Klavišą
Spalva kaip parodyta
Svoris 45g/pcs
Pakuotė Burbulas Krepšys
Medžiagos Tipas Plastikas + Metalas
Mainų Dalies Numeris FI-KS26 serija
Laivybos Laikas 1-3 dienas
Kitos Dalies Numeris PAGRINDINIAI SHELL "Fiat 500"
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Tipas Pakaitinis Automobilis Klavišą Shell "FIAT 500" Panda " Punto Bravo
R/C Funkcija be
Gamintojas Dalies Numeris PAGRINDINIAI SHELL "Fiat 500"
Peilis Pūko Peilis
Pritaikymas Taip
Mygtukų 3 Mygtukai
dydis Original Key Shell Size
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Funkcija Nuotolinio Automobilio Raktas Shell "FIAT 500" Panda " Punto Bravo

Panašūs produktai