OkeyTech 2VNT/DAUG Automobilių Nuotolinio Rakto Pakabuku Gumos Mygtuką Remontas Mygtukai 2 Mygtukai Suzuki, Swift, SX4 Liana Aerio Vitara Jimny pagalbinėje

€0.82

-29%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Guma Mygtuką Remontas Padas Suzuki Svoris: 10g/vnt Mygtukai: 2 Mygtukai Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Nr.

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Naudojimas: Suzuki Pranešimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

2 x Gumos Mygtuką Remontas Padas

Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės
Medžiagos Tipas Plastikas + Metalas
Pakuotė Burbulas Krepšys
Peilis NO
dydis Original Size
Laivybos Laikas 1-3 dienas
R/C Funkcija be
Kitos Dalies Numeris Gumos Mygtuką Remontas Trinkelėmis l Suzuki
Spalva kaip parodyta
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Pritaikymas Taip
Mainų Dalies Numeris SU-KS06A
Gamintojas Dalies Numeris Gumos Mygtuką Remontas Padas Suzuki
Svoris 25g/pcs
Tipas Pakeitimo Gumos Mygtuką Rep už Suzuki
Mygtukų 2 Mygtukai
Funkcija Gumos Mygtuką Remontas Padas Suzuki

Panašūs produktai