3.5 mm Audio Kabelis-prailgintojas Vyrų ir Moterų Stereo Ausines Aux Laidas Extender PC Nešiojamas Telefono Automobilinis Garsiakalbis Aukso Padengtą Kištukas

€0.73

-37%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Garso Kabelį

Tempimo pluošto pynimo tinklas, visiškai naujas ir aukščiausios kokybės. Moterų ir vyrų audio kabelis bus mate puikiai su priemoka ausines ar reikia pridėti ilgio į esamą kabelį. Lakuotos varinės vielos, vielos, pagaminti iki kepimo ir kepimo. Jis neturi jokio triukšmo galia, o ne elektros srove outleakage. Jungties yra pagaminti iš aliuminio lydinio korpuso, anti-oksidacijos aukso padengtą kištukas, kuris sumažina perdavimo nuostolių dėl garso kokybės. Jis naudojamas garso prietaiso jungtis su 3.5 mm jungties, pavyzdžiui, kompiuterį, planšetinį KOMPIUTERĮ, mobilųjį telefoną, AUX sąsaja TV, DVD ir t.t. Specifikacija: Produkto gamintojas: REXLIS Spalva: Juoda, Aukso Gaminio Medžiaga: Aliuminio Lydinio Korpusu, TPE Aukštos Elastinga Išorinis Dangtis + Tempimo Pluošto Audiniai Akių, Vario Vielos. Produkto Jungtis: 3.5 mm Male moterims Ilgis: 0,5 m/1.64 pėdų,1m/3.3 ft,1.8 m/5.9 pėdų,3m/9.84 pėdų, 5m/16,4 ft Pakuotė: 1 * 3,5 mm Vyrų ir Moterų Audio Kabelis Pastaba: 1. Ausinės sujungta su mikrofonu, galima tik klausytis dainų, ir gali ne remti mikrofono funkcija. 2. Prašome leisti šiek tiek dydis skiriasi dėl rankinis matavimas. 3. Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Dėkojame už jūsų suprasti.

Funkcijos 1 audio kabelis-prailgintojas
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas MIIQNUS
Prašymas Daugiaformačių
Jungtis A lizdas
Kilmės KN(Kilmės)
Bruožai 6 Aukso padengtą kištukas
Funkcijos 3 plėstuvas
Tipas Garso Linija
Išorinis Skersmuo 3.5mm
Ekranas Ne Ekranuoti
Lytis Vyriška-Moteriška
Jungtis B lizdas
Funkcijos 2 VYRŲ IR MOTERŲ
Komplektacija Paketas 1
Funkcijos 7 0,5 m/1m/1.8 m/3m/5m
Sertifikavimo CE
Spalva
Funkcija NĖRA
Modelio Numeris audio kabelis-prailgintojas
Funkcijos 5 3,5 mm lizdas
Pakavimas Maišelis
Savybės 4 aux laidas
Gaminio medžiaga

Panašūs produktai