50 vnt Neoninės Šviesos Lipdukai Kietas Juokinga Automobilio Stilius Bomba JDM Lipdukai Gyvūnų Animacinis Žaislas, Dviračiu, Motociklu Telefoną, Nešiojamąjį kompiuterį, Kelionės

€2.19

-25%

€2.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Sveiki atvykę į Hench Automobilių Aksesuarų Parduotuvė Daugiau Akcijos ir Staigmenos LAUKIA JŪSŲ! JŪS!

☆ : 50 vnt skirtingų lipdukų. Nėra pakartojamas

☆ ☆ : Negali Būti Luminious naktį

☆☆☆ : Jei perkate daugiau nei 1 pakelis, ten bus dubliavimo.

Jei turite kokių nors problemų ar klausimų per apsipirkimas, prašome nedvejodami užduoti internetu, aptarnaujančių darbuotojų , taip pat galite palikti amessage mums, jei niekas čia dėl laiko skirtumo.

Šiuo metu Mes priimame mokėjimus usingVisa, "MasterCard", "Maestro" debeto kortelės, QIWI,WebMoney,Boleto, "Western Union", ir Banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Basilico-pica.lt vėliau. 1. Jūsų produktai bus paskelbtas per penkias darbo dienas po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas occurreddue atostogų įvykių.) 2. Prašome užpildyti visą savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač rusijos pirkėjai, prašome patvirtinkite, yourfull pavadinimas. 3. Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali turėti muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika.Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau. 4. Dėl bet kokių kitų problemų, nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės toserve jums.

1. Prašome patikrinti, ar pakuotę ir produkto atidžiai.2. Jokių problemų, susijusių su produktų/ ne gavo, prašome susisiekti su mumis laiku, prekybos vadybininkas, pranešimo ar el. paštu.

Elemento Plotis 5m
Elemento Tipas Lipdukai
Spalva Spalvinga
Raktiniai žodžiai Animal/Cartoon/Maisto/Car Styling
Kilmės KN(Kilmės)
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Modelis OEM
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Atsparus vandeniui Taip
Kategorijos Lipdukai
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Prekės Pavadinimas PITREW
Prekės Skersmuo 5cm
Modelio Pavadinimas CS0A027
Stilius JDM Neoninės Šviesos stilius
Elemento Aukštis 0.15cm
Elemento Ilgio 7cm
Pakuotė Ateina Supakuoti
Kokybė aukštas
Dizainas Animacinių filmų

Panašūs produktai