2 vnt 60 X 11 cm Automobilių sporto lenktynių logo stiliaus lipdukas Automobilių kėbulo lipdukas reikmenys Audi A1 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 TT

€3.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Jei galite pateikti užsakymą, mes išsiųsime jums, kaip greitai, kaip įmanoma! Mūsų produktai bus tikrinami prieš vežimą ir mes išsiūsime jūsų prekių per Basilico-pica.lt rekomenduojamas online pristatymo užtikrinti, kad jūsų teises. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, kai jūs gaunate produktą, prašome susisiekti su mumis prieš išsiunčiant neigiamų atsiliepimų ar darbo ginčą. Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą ir pratęsti apsaugą metu. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir Paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Ačiū! Pakuotė: 1 komplektas (2 vnt.) Automobilių lipdukas specifikacija: 60 X 11 cm (vieną) Spalva Klasifikacija: Balta - Juoda Ypatybės:Atspindinti balta spalva yra sidabriškai baltos spalvos, natūralioje šviesoje, ryškiai balta, kai atspindintis; juoda yra neatspindintis Medžiaga:3M šviesą atspindinčios aukštos kokybės automobilių filmas, super atsparus vandeniui, saulės, nuo gleivių, nepaliekant žymių 【Atsargumo priemonių】 ne vaškas, kol vieną savaitę, prieš priimdama sprendimą remontuoti automobilį. Vaškas bus padaryti lipdukai ne lipni. Jei oras yra šaltas, o ne lipni, kai klijavo, galite naudoti elektrinis ventiliatorius arba lengvesni kepti kelias sekundes. Nereikia įklijuoti jį į lietingą dieną. Poveikis nėra gera, mes rekomenduojame jums rasti profesionalių technikas, siekiant padėti jums. [Kaip išvalyti] Švelniai sunkiai kraštų lipdukas su jūsų nagai ir ašara jį išjungti visiškai nepaliekant jokių žymių ar kenkia dažų. Jei šalta žiemą, galite naudoti plaukų džiovintuvas stick juosta. Po tinkamo šildymo, gelio tampa minkšta ir gali būti lengvai pašalinta. Pastaba: nuotraukos yra tik informacinio (įvairių ekranai gali atspindėti skirtingos spalvos, tačiau galime Garantuoti, kad jie yra maždaug tokie patys, kaip ir parodyta nuotraukoje)

Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Skersmuo 0.1cm
savybės Audi s4 s6 rs rs4 Automobilio raktų žiedas Automobilių lipdukas Automobilių reikmenys
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Elemento Ilgio 60cm
Medžiagos Tipas KK
Modelis Automobilio Logotipas
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Characteristics1 Audi A1 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 TT lipdukai priedai
Dizainas Žodžius
Kategorijos Lipdukai
Modelio Pavadinimas Automobilio logotipas, stilius, skirta aplinkosaugos ¾enklelis
Elemento Aukštis 0.1cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Plotis 11cm
Characteristics2 Audi sporto lenktynių stiliaus lipdukai
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija

Panašūs produktai