Menow Prekės Makiažas, Plaukų Storio blakstienų Tušas Volume Express Netikrų Blakstienų sudaro Vandeniui Kosmetika Akims

€1.42

-41%

€2.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Blakstienų tušas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Tušas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų tušas.

Menow Prekės Makiažas, Plaukų Storio blakstienų Tušas Volume Express Netikrų Blakstienų sudaro Vandeniui Kosmetika Akis Funkcija: Sukuria išskirtinę ilgas storas garbanotą blakstienas. Savybės arkos lazdele, kad keltuvai vieno blakstienų. M. n blakstienų tušas su išplėtimo dėvėti kartą-taip blakstienų ilgio ir apimties gali trukti visą dieną. Tai išsitepti atsparus ir atsparus vandeniui, suteikiant jums tikrai portretų akis specatacular curl ir dieviškas ilgio. Su savo unikalaus įstrižai, šukos šepetys leidžia tiksliai kailis kiekvienos kūnas sukurti ilgą, atskirti ventiliatorius blakstienas. Suteikia unprecedneted lytėjimo pojūtis tušas. Ji apgaubia blakstienas, su push-up apimtis, formuojant juos į perdaug provokuojantis kreives. Kaip jis yra atsparus vandeniui ir prakaitui.

NET WT 5ml
Vaidmuo garbanoti, storio, atsparus vandeniui
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Komponentas Augalų ekstraktas
Kiekis 1Pcs
Pažymėjimo Numeris 20180823
Tipas Blakstienų tušas
Minios kaip ir gražių žmonių
dydis Full Size
GZZZ YGZWBZ
Naudos Natūralus
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Modelio Numeris MENOW
Sertifikavimo GZZZ

Panašūs produktai