4D Pluošto Blakstienų Tušas atsparus Vandeniui Makiažas Super Garsas Ilgas Blakstienas, Greitai Sausas blakstienų Tušas Juodas Pūkuotas Volume blakstienų Tušas, Akių Kosmetika

€2.82

-51%

€5.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Blakstienų tušas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Tušas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų tušas.

O. DU.O Tušas paltai kiekvienos kūnas su turtinga, juoda spalva pristatyti ilgiau, geriau atrodančių blakstienų. Didelis šepetys griebia kas blakstienų, kampo į kampą, profesionalios kokybės, išsitepti-atsparus rezultatus.

Kodėl Verta Rinktis Šį Tušas ?

1.Atsparus vandeniui ir sweatproof, kurie trunka visą dieną, Pasakyti " Ne "Išsitepti" 2.Naujas silikoninis šepetėlis galvos Projektavimas, kūrimas ir pailginti net littlest bady blakstienas ne vidinis kampas savo akis. 3. Super pigmentacija, todėl jūsų blakstienos atrodo sodrus ir talpus 4. Storas Pavarų Teptuku Dizainas, carefor kiekvieną blakstienų, šepetys iš storas ir ilgas 5. Nemokamai grąžinti paslaugos: Grįžti dėl kokios nors priežasties per 15 dienų(nemokamas pristatymas) Remti šalis: (JAV, Kanada, Australija, jungtinė karalystė, Prancūzija, Vokietija, Ispanija, Rusija,Brazilija, Izraelis, Pietų Korėja, Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai ir Italija).

Sertifikavimo GZZZ
Tipas Blakstienų tušas
Naudos Kita
Kiekis 1 gabalas tušas
Prekės Pavadinimas O. DU.O
Pažymėjimo Numeris 2202126233511
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Full Size
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Komponentas Mineralinė kosmetika
3 funkcija vandeniui atsparus blakstienų tušas
GZZZ YGZWBZ
NET WT kaip nuotraukoje
2 funkcija greitas sausas tušas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris 1010
produkto pavadinimas blakstienų tušas
Funkcija 1 volume mascara

Panašūs produktai