Vienkartinių Neaustinių Bouffant Kepurės Plaukų Net Blakstienų Pratęsimo Susuktų Surištos Galvos Dangtelis, Plaukų Salonas, Vonios Reikmenys

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vienkartiniai Dulkių Dangtelį Skrybėlę

Medžiaga: neaustinis

Spalva: balta, rožinė, mėlyna, juoda Ypatybės:

1.Naudojant aukštos kokybės neaustinis audinys, kaip žaliavos, pluošto tinklelio struktūra, baudos tekstūros, patogus ir kvėpuojantis, ne prakaitavimas, užkirsti kelią dulkių patekimo į plaukus

2.Hat korpusas pagamintas iš neaustinės medžiagos: Dėvėti atspari, ekologiška, non-slip, anti-static, jokio kvapo, jokių paslėptų pavojų.

3.Sukurta pagal forma, žmogaus galva, ji yra arti galvos odos ir minkštas, patogus dėvėti ir tinka galvos.

4.Dukart briaunoti šviesų dizainas: Puikus gumos juosta, geros elastingumą ir gerą susitraukimas.

5.Didelės talpos tinka ilgi ir trumpi plaukai, naudojami įvairių žmonių grupių, mažas ir patogus, lengva naudoti, lengva išmesti, pigu, ir veiksminga.

6.Naudojimo sritys: grožio salonai, tatuiravimo paslaugos. Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums mokėti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Mes rekomenduojame Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, ePacket. Jungtinės amerikos valstijos:10-30 darbo dienų. Jungtinė Karalystė, Australija, Kanada): 15-30 darbo dieną, Ispanija, Prancūzija, Vokietija, Kanada: 20-30 darbo dienų. Kitos šalys: Paprastai ne daugiau kaip 60 darbo dienų. 1.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 2. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas. Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas. Užsakymai nebus tvarkomi siuntas, Savaitgaliais ar Švenčių dienomis. 3. Atkreipkite dėmesį, kad mes ne imtis atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių. 4. Visos kainos yra mažesnis nei 5 dolerio,sekimo numerį, negali būti stebimas, nes jis yra ne registruoti. Prašome don ' t open ginčo 60 pristatymo laiką. Iš viso kainos daugiau kaip 5 jav dolerių, sekimo numerį, gali būti fiksuojami.Dėkojame už jūsų supratimą. 5. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų), mes grąžinsime arba vėl, todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko.

Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali skirtis nuo nuotraukos ant gaminio puslapį. Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas. Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ,mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti. Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimus, ar pradėti ginčo. Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS mūsų daiktų ir paslaugų ir išspręsti bet kokią problemą už jus. Mes visada tikimės, kad spręsti jums dar kartą ir palikti teigiamą atsiliepimą apie visus mūsų klientus. Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 rezultatas DSR. Būtume labai dėkingi, jei jūs praleisite mūsų parduotuvėje, su savo draugais ir šeimos. Ačiū!

Privalumai Vienkartiniai, Švarus, Higieniškas
Spalva Rausva juoda juoda balta
Kiekis 4/20/40 VNT
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Blakstienų Pratęsimo
Elemento Tipas Blakstienos Pratęsimo
produkto pavadinimas Vienkartiniai Dulkių Dangtelį Skrybėlę
dydis 16.5cm*2cm
Modelio Numeris FT4-1
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
Stilius Kietas
Prekės Pavadinimas AILYRISS
Medžiaga Neaustinis Susuktų Surištos Polypropy

Panašūs produktai