5sets 10*55mm Sidabro Kulka Dideli Spygliai Ir Kniedės, Smeigės Odos "PASIDARYK pats" Drabužius Punk Plieno Dėmės Remaches Cuero Drabužis Kniedės

€3.32

-18%

€4.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Drabužis, Kniedės, Namai Ir Sodas, Pigūs Drabužis Kniedės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, kūgio smeigės, kniedės odos, kulkos smaigalys.

1.Mes turime savo realią parduotuvę taip, kad Dauguma mūsų prekės yra sandėlyje.taigi, pls nedvejodami užsakymą.

2.Mes skiriame sau į besivystančių daugiau klientų.todėl kiekviena partija su labai maža kaina.pls taip pat suteikti mums parama, jei norite juos.

3.Didmeninė, yra sveikintinas.pls susisiekti su mumis dėl didesnių nuolaidų.

Medžiagos:cinko lydinys

Dydis:10*55mm

Spalva:sidabrinė

Dizainas:screwback

Shippi ng

Mes pristatysime visas prekes per 72 valandas po jūsų mokėjimas baigtas.Mes negalime garantuoti, pristatyti laiku dėl visų tarptautinių pervežimų dėl skirtingų užsakymą kliringo metu atskirose šalyse. Kinija Paštu, Oro Paštu,tai paprastai bus užtrukti apie 10-30days, kad pasiekia jūsų šalyje. DHL,EMS, "FEDEX", UPS,TNT,paprastai ji bus užtrukti apie 5-10days pasiekti.

Pranešimas

Kaina neįeina į bet kokį mokesčių importuoti į savo šalį.Pirkėjai yra atsakingi už šias papildomas mokestis, kuris bus renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntą.Pls maloniai suprasti.

Garantija

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7days iš jūsų to produkto gavimo.Bet jums turėtų grąžinti jį į pradinę būklę mums.Ir jums turėtų būti laivybos grąžinimo išlaidas.Prieš returing elementus,pls patvirtinti atgalinį adresą ir logistikos metodus su mumis.Tada pls siųsti mums sekimo numerį.Mes susidoroti su juo, kai tik gausime.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos reflectionpin ekranas,apšvietimas,fonas.Pls maloniai suprasti.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų .jei yra problema, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš neigiamų atsiliepimų.mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas po pardavimo.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas untarsel
Kniedės Tipas Uždaryti Pabaigos
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Galvos Skersmuo 10mm
Technics Danga
Kreiptis maišai drabužiams
Funkcija punk,bullet
Produkto Tipas Kniedės
Strypo Ilgis 55mm
dydis 10*55mm
Šerdies skersmuo 3MM
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris 1851
Pavadinimas Drabužis, Kniedės
Stilius punk cool
Rinkinys Tipas No
Spalva Sidabrinė
Medžiaga cinko Lydinys

Panašūs produktai