30-200Sets 6mm Spalva Krištolas kalnų krištolas Kniedės Diamante Smeigės "PASIDARYK pats" Amatų, Drabužių, Odos Dekoro Rebite Šuoliai Vamzdinės Gręžimo Nagų

€1.13

-8%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Drabužis, Kniedės, Namai Ir Sodas, Pigūs Drabužis Kniedės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Drabužis, Kniedės.

100% naujas prekės ženklas ir aukštos kokybės Išskirtinį dizainą, labai patraukli. 100Sets 6mm Spalva Krištolas kalnų krištolas, Sidabro Kniedės Diamante Stud "PASIDARYK pats" Amatų, Drabužių, Odos Dekoro Rebite Šuoliai Stiklo Gręžimo Nagų

Savybės: 100% Nauja ir Aukštos Qualit

Pavadinimas: 10 0Sets Spalvos, kalnų krištolas Apdaila Kniedės

Dydis: 6 mm

Medžiaga: Varis + Kalnų Krištolas

Spalva: Spalvinga

Svoris: Apie 20-50g

Pareigos: Gryno vario Medžiaga + kalnų krištolas, labai gražus fantastinis stilius.Idealiai tinka dekoravimo drabužiai, rankinės, batai ir kt. Lengva įdiegti, labai geras pasirinkimas "PASIDARYK pats" darbas.

-Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums,ačiū! Jeigu jūsų užsakymas viršija $28, nepamirškite pasiimti savo kuponą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime visą adresą.

4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems ,Prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime gerą kainą.

5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

Šerdies skersmuo 2.7 MM
Technics Dažytos
Rinkinys Tipas Taip
Naudoti 7 Audinys/kelnes/hat/maišas/batai/amatų apdaila
Medžiaga Vario + Kalnų Krištolas
Spalva Juoda/balta/mėlyna/violetinė/šviesiai ruda/rose red/raudona/žalia
Galvos Skersmuo 6mm
Produkto Tipas Kniedės
Naudoti 5 kniedės odos
Naudoti 8 Stiklo Gręžimo Nagų Mygtuką
Funkcija Tiesiogiai paspauskite pearl kniedės ranka
Naudoti 1 smeigės ir šuoliai drabužių
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" pearl kniedės
Naudoti 6 Vario kniedės
Naudoti 2 Dekoratyvinės kniedės
Kilmės KN(Kilmės)
Dygliuotos krepšys
Strypo Ilgis 4mm
Kniedės Tipas Open-End
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai