10vnt/Set Piršto Movos Paramos Nykščio Įtvaras Raštas Kvėpuojantis Elastinga Piršto Juosta Krepšinio, Teniso,Beisbolo

€1.50

-40%

€2.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

RM17744605850235391

Savybės:

1.VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS piršto įtvaras yra specialiai sukurta visų suaugusiųjų, kurie eina su standartinio dydžio, bet didelio elastingumo funkcija leidžia reguliuojamas, siekiant patenkinti įvairių vartotojų. Šio piršto paramos raštas tinka tiek vyrų ir moterų sporto mėgėjams visų rūšių sporto veikla.

2.MINKŠTAS IR PATOGUS suaugusiųjų piršto mova yra minkštas ir lengvas, dėvi, jis nebus atrodo ištinęs, bet mados ir energingas vietoj. Funkcija iš didelio elastingumo ir kokybės, tai nykščio parama visiškai tinka suaugusio žmogaus piršto formą. Vartotojai nešioti per sporto nereikia jaudintis, jis gali nusimesti. Be to, tai nykščio įtvaras yra gana orui, kuris gali absorbuoti didžiąją prakaito laikyti sausas ir švarus, o ne lipni. Vartotojai jaustis visiškai patogiai.

3.PAGALVĖLĖ SLĖGIO nykščio įtvaras gali visiškai vaidina apsauginį vaidmenį ir sporto veiklą. Kaip pirštu guard, iš tiesų gali suteikti sušvelninti ir sumažinti spaudimą pirštais, kai pirštų sąnarių kišti tarp kamuolius arba ant žemės, ir taip išvengti artrito pirštais ir sumažinti nykščio skausmas vartotojų. Vartotojai dėvėti tai, pirštu paramą sporto veiklos jaustis daug saugiau.

4.MULTI SPORTO įranga piršto įtvaras yra plačiai naudojami visų rūšių sporto, ypač krepšinio, tinklinio, beisbolo žaidimai. Žmonės turi kreiptis į kamuoliukus dažnai. Tokiu būdu, ji yra gana lengva pirštų sąnarių gauti skauda. Geras piršto rankovėmis arba pirštų pirštinės svarbų apsauginį vaidmenį šiose veiklos pagalvėle, kad gniuždymo ir sumažinti spaudimą.

Universalus Taikymas

1. Tarnauti kaip pirštui aide) arba su izoliuotu oro slėgis sporto kaip krepšinis, badmintonas, tinklinis, tenisas, golfas, kriketas, valtys, žvejyba ir kt.

2. Pateikti piršto paramos ir apsaugos, reabilitacijai, pavyzdžiui, artrito, sausgyslių, patinę pirštu, rodyti pirštu ir daugiau.

Profesinių Funkcijų

1-1. Nešioti šį rankovėmis rinkinys gali labai pagerinti piršto tvirtinasi kaip pirštu juostos ar bet daugiau lankstus ir patogus.

1-2. Taip pat jis padeda sušvelninti poveikį aštri sporto varžybų ar treniruočių, ypač krepšinis

2. Tai integruotos struktūros ribas pirštus nuo dažnai judėjimą ir suteikia pakankamą lankstumą ir paramos apsaugoti sužeisti pirštus.

Patogus Nešioti

Šią pirštų apsaugą įtvaras yra pagamintas iš composited medžiagos.

Iš nailono, sutvirtintas ilgaamžiškumas. Spandex dėl didelio elastingumo. Želatina šilko minkštos ir komfortiškos.

Mažas susiuvimo viduje rankovėmis. Jūs galite dėvėti viduje iš confort naudoti.

Paketų Sąrašas

5vnt/Set * pirštu rankovėmis

RM17744605850235393

Prekės Pavadinimas YQQGD
Modelio Numeris A0771
Dropshipping Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga Medvilnė, ABS

Panašūs produktai