3M klijuojamas Lipdukas Telefono Kišenėje, Mobilųjį Telefoną Stick Kortelės Piniginės Tampri Lycra Kredito Kortelės, ID Kortelės Laikiklis Dėklas Rankovės #15

€1.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelės & ID Turėtojams, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Kortelės & ID Turėtojams, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Kortelės & ID Turėtojams.

3M klijuojamas Lipdukas Telefono Kišenėje, Mobilųjį Telefoną Stick Kortelės Piniginės Tampri Lycra Kredito Kortelės, ID Kortelės Laikiklis Dėklas Rankovės #10

Savybės:

Labai elastinga ir Įdėti daugiau-Šis telefonas kišenėje yra pagamintas iš tampri Lycra Spandex medžiaga,kuri turi turinio kišenėje nuo kritimo, net ir tada, kai kišenėje aukštyn kojom.Palieskite daug minkštas, nei silikono ir odos kortelės laikiklį. Puikus telefonas, piniginė, kasdienai.Mažas, bet labai patogu&funkcinės mobilųjį telefoną.

Stiprus klijai-Tai lazda, ant piniginė-tai rankovės taikomi 3M lipnios juostos pagrindo stiprus,tvirtas,attachable,ilgalaikis efektas,suteikia stiprų prisirišimą prie paviršiaus telefoną.Ne nerimauti, kad kortelė arba pinigus gali prarasti.

Du kartus kišenėje ir apsauginės-Su dviguba kišenė dizainas,jūs galite įdėti savo pinigus,korteles ar ausinių įvairių kišenėje.Atskirai laikyti, todėl daug lengviau rasti jūsų dalykas, ir daugiau tvarkinga, taip pat daugiau apsaugos.Tuo pačiu metu kišenėje gali tvirtai laikyti visus elementus, jums tinka.Atneša jums patogumo.

Suderinamas su iPhone 7/7 Plius/8/8 Plius/X/6/6 Plus/5/5s/5c/4/4s", "Google" Pixel "Samsung Galaxy S9/S8/S8+/P9+/S7/S6/S5/S4/ S3/S2", "Galaxy" Pastaba 9/8/5/4/3/2/1,Galaxy A8/A6,LG G6/G5/G6/G5/G4/G3/G2/X/Optimus serijos,Nexus 6/5/4,HTC M8/EVO/Noras/Prasme, "iPod Touch", Sony Xperia, "HUAWEI" P9 Lite,ZET,coolpad ir daug daugiau! Veikia su beveik BET kokio telefono dėklas, įskaitant: Spigen,Ringke,Otterbox,Lifeproof, CaseMate,Belkin,Taškelis, "Apple" ir daugiau.(PS:anti-pirštų atspaudų stiklo atgal telefoną, prašome kreiptis telefonu byla)

Mados ir patogu - dizainas yra unikalus atneša jums mados jausmas. Spalvos juoda ir rausva gali patenkinti tiek reikia vyrų ir moterų.Galite įdėti šiek tiek pinigų,ausinių,raktas,net guma šios kortelės turėtojas.Ir ne daugiau piniginės reikia, kai jums.Tiesiog pasiimti telefono, kuriame šios kortelės turėtojas. Ypač fizinio krūvio metu,eiti, keliauti,treniruoklių salė,veikia,daro, sportas.Iš tiesų patogus&praktinių mažas telefonas, piniginė savo mylimo telefono.

PASTABA:netinka netolygiai arba matinis paviršius.

Kaip taikyti jį į savo mobilųjį telefoną ?

1). Švarus atgal į savo mobiliojo prietaiso.

2). Nuimkite plėvelę nuo lipnios.

3). Įdėkite kortelę atveju, ant telefono nugarėlės.

4). Laikykite savo mobilųjį telefoną atgal tvirtai, jei you don ' t wanna ji. Jūs taip pat galėtų lengvai pašalinti toli švarus.

Paketas Apima

1x Klijai mobiliojo Telefono Kortelės Turėtojas

Modelio Tipas Kietas
Naudoti Kredito Kortelės
Medžiagos Sudėtis Lycra
Pagrindinė medžiaga Lycra
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Lytis Unisex
Formos Dėžutė
Prekės Svoris 13kg
Elemento Ilgio 95inch
Elemento Plotis 69inch
Modelio Numeris BG1905161
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai