Karšto pardavimo Mados Šviečia Mobiliojo Telefono ID Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Kredito Kišenėje Klijų Atgal Lipdukas Dėklas Telefonų Priedai

€0.87

-10%

€0.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelės & ID Turėtojams, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Kortelės & ID Turėtojams, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Kortelės & ID Turėtojams.

Palaikykite 1-2 korteles, kad jums nereikia atlikti didelių gabaritų piniginė kišenėje. Sutaupo laiko ir greitai patekti į jūsų telefoną į pinigus, kredito, o aš per kelias sekundes. Kiekviena lazda dėl piniginės naudoja nuimamas lipnios juostos pagrindo stiprus, tvirtas, ilgalaikis palaikykite. Ji negali prarasti jėgą dėl kišenėje šilumos, šviesos, drėgmės ar prakaito, ir ji negali palikti lipni likučių, jei jūs nuspręsite perkelti. Tai gali būti pakartotinai naudoti 2-3 kartus. Piniginės gali tvirtai užima turinį kišenėje nuo kritimo, net ir tada, kai kišenėje aukštyn kojom! Medžiaga:Dirbtiniais odos,Blizgučiai Dydis:6.5x0.2x8.3cm/2.56x0.08x3.27"(apytiksliai) Spalva:Žvaigždėtas Juoda / Rainbow / Marmuro Modelis / Radžio Pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Kortelės laikiklį(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

item1 Klijuojamas Lipdukas Elastinga
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Dydis
Tipas Lipni Kredito Kortelės Turėtojas
item2 Telefono Kortelės Turėtojas Kišenėje
Lytis Unisex
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Dirbtiniais odos,Blizgančiais
Medžiagos Sudėtis PU odos
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
item3 Elastinga Mobilusis Telefonas
Pagrindinė medžiaga Mikropluošto

Panašūs produktai