XZXBBAG PU Odos Mielas Pelės didelėmis Ausimis Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Moterų Daugiafunkcį asmens TAPATYBĖS Kortelė, Maišelis Atveju Animacinių Merginų Kortelės

€2.34

-5%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelės & ID Turėtojams, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Kortelės & ID Turėtojams, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Kortelės & ID Turėtojams.

-100% visiškai Naujos Ir Aukštos Kokybės XZXBBAG PU Odos Mielas Pelės didelėmis Ausimis Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Moterų Daugiafunkcį asmens TAPATYBĖS Kortelė, Maišelis Atveju Animacinių Merginų Kortelės -Medžiaga: PU Lerther -Konvertavimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm Dydis : 14*11cm -Spalva : Geltona/raudona/rožinė/mėlyna/juoda/žalia/juoda/balta -komplektą sudaro: 1 Vnt PU Odos Mielas Pelės didelėmis Ausimis Kredito Kortelės Turėtojas kaklo krepšys yra patogus dėvėti. Mados ir mielas animalshape yra visos ponios'love. Ši priemoka kaklo piniginė saugiai laikyti savo pinigus ir monetas, kredito kortelės, raktų ir viskas vienoje patogioje vietoje. 1 Dokumento Kišenės, 1 Užtrauktuku Moneta Kišenėje, 2 Kortelių Lizdai, lengvai organizacijos. Puiki dovana. Atsižvelgiant Kaklo Maišelis puikiai tinka keliaujant, shoping, išsilavinimas, pažintys, kempingas, žygiai ir kelionėse. Ne tik puikus kelionių kompanionas. Tai yra geras pasirinkimas, siekiant suteikti draugei, kaip Kalėdų dovanos, Gimtadienio dovana, Valentino dovana ar ypatinga staigmena. 1 PASTABA.Dydis vadovas meas urement, gali būti nuo 0 iki 1 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums,ačiū! 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime visą adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems ,Prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

Lytis MOTERIS
Naudoti 2 Panele/moteris/moterų/merginų/ Moterų/mergaičių/studentams
Medžiagos Sudėtis PU odos
Formos Pagalvė
Elemento Plotis 11cm
Elemento Ilgio 14cm
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelio Numeris Kortelės Raštas
Naudoti 6 kortelės turėtojas piniginės
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Naudoti 1 kortelė pakuotėje
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Spalva Geltona/raudona/rožinė/mėlyna/juoda/žalia/juoda/balta
Prekės Pavadinimas XZXBBAG
Prekės Svoris 45g
dydis 14*11cm
Stilius Atsitiktinis
Naudoti Kredito Kortelės
Naudoti 8 telefono kortelės turėtojas
Kelionės piniginės/
Svoris 45g
Pagrindinė medžiaga PU
Naudoti 7 kortelės turėtojas oda
Naudoti 5 piniginės kredito kortelės

Panašūs produktai