10 Porų Komforto Minkšta Putų Ausų Kištukai Smailas Kelionės Miego Triukšmo Mažinimo Prevenciją Ausų Garso Izoliacija Ausų Apsauga

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

10 Porų Komforto Minkšta Putų Ausų Kištukai Smailas Kelionės Miego Triukšmo Mažinimo Prevenciją Ausų Garso Izoliacija Ausų Apsauga

* netoksiškas PU * Išskirtinės 36dB SNR Triukšmo Mažinimas: Mpow putų ausų atlikti 38dB SNR, kompetentingos blokuoti garsiai garsų, klausos apsaugos, uždaryti ramiai, kai miega ir pagalbos koncentraciją, kai studijuoti. * Daugkartinio Naudojimo sritys: Rekomenduojama programas įtraukti mokosi, miega, šaudymo, plaukioja, koncertai, sporto renginiai, fejerverkų, monstras džemas, medienos apdirbimo, siurbimas, žolės pjovimas, gręžimas ir visi triukšmingoje aplinkoje. * Veiksmingumas: PU putų medžiagos, jokių dirgiklių į odą, lygaus paviršiaus, saugus ir patogus dėvėti, geros garso izoliacijos efektas. * Švelnus & Patogu: Pagamintas iš netoksiškų PU medžiagos, šviesos, tankus, ir kūginių putų ausų užtikrina visą dieną komfortą ir apsaugą įvairiose darbo aplinkose.

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės. Pareigos: Pagerinti miego, koncentracija ir klausos apsaugos priemones. Pritaikymas: Namuose, miegamasis, kelionės, darbo ir miesto centro. Glaudžiai prilimpa prie išorinis klausos kanalas izoliuoti triukšmo Specifikacija: Medžiaga: Poliuretanas Skersmuo: Maždaug. 1.3 cm Ilgis: Apie. 2,5 cm Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta(Siunčiama Atsitiktinai) Pakuotė: 10/20/50 porų, minkštos putų ausų kištukai, kaip jums pasirinkti NE Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Modelio Numeris Ausų
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GALO

Panašūs produktai