1pcs Uodų Apyrankę Stabdžių Vabzdžių Apyrankė Uodų Apyrankės Animacinių filmų Žiūrėti Mirksi Šviesos Kūdikio Žaislai Apsaugoti

€2.46

-40%

€4.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

1pcs Anti Uodai Vabzdžių Apyrankė Uodų Apyrankę Žiūrėti Lauko Mirksi Šviesos Žaislai, Kūdikių Priežiūros

Savybės: *1. 100% nauja kokybė *2. Visa šeima gali juo naudotis. *3. Pilnai reguliuojamas dirželis. *4. Natūralūs augalų ekstraktai, eteriniai aliejai ir sudėtyje nėra jokių toksiškų cheminių medžiagų. *5. Uodų apyrankės, kurias galima nešioti ilgą laiką. Specifikacija: Antrankiai medžiaga: TPU Vidinis konteineris: kietojo PVC Dydis: 22*1,5 cm Spalva: atsitiktinė spalva Pastaba: Šis produktas yra pagamintas iš grynų natūralių kvapiųjų citrinžolių aliejus ir nėra DET. Jis turi stiprų kvapą. Nors citrinžolių gali turėti stiprų kvapą, ji yra visiškai natūrali, netoksiška ir nekenksminga. Pasikliauti skonio augalų vairuoti nuo uodų! Ne chemija! Siekiant išlaikyti ilgalaikį uodų efektą, tam tikrą kvapą reikia. Pakuotė: 1 x uodų apyrankę (su opp maišelis) (Siųsti atsitiktinai spalva ir raštas) pastaba: uodas yra be originalus popieriaus langelį, nes tai lengva pažeista tranzitu.

Atstumiantis Tipas Uodų Apyrankės & Mygtukai
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Kenkėjų Rūšis Uodai

Panašūs produktai