10vnt Higienos Saugos veidui Plastiko Snapeliu Apsaugos Anti-Rūko ir Anti-Splash Skaidri Maisto Veido Skydas Burną, Nosį

€1.05

-29%

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: svogūnų akiniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Svogūnai Akiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, svogūnų akiniai.

10vnt Higienos Saugos veidui Plastiko Snapeliu Apsaugos Anti-Rūko ir Anti-Splash Skaidri Maisto Veido Skydas Burną, Nosį

Kulka Taškų: 1、Lengva Valyti: skaidrus skydelis dydis yra apie 140*70mm/5.51*2.76 į. Ir jis yra lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo.

2、Eco-friendly PVC: skydelis yra pagamintas iš eco-friendly PVC plastiko, kuris nėra lengvai deformuojasi ir ašarų, ir skydelis yra labai patogus.

3、Kelią Seilės: apsauginis skydelis gali veiksmingai užkirsti seilių ir dulkių, ir tai gali užkirsti kelią seilės iš purslų ant kitų žmonių arba daiktų.

4、Patogiai Dėvėti: apsauginis skydelis funkcijos visiškai reguliuojamas medvilnės ekrano užsklandą, ir dydį galima lengvai reguliuoti, ir skydelis yra stipri ir elastinga, patogūs dėvėti.

5、Pločio Paskirtis: apsauginis skydelis tinka restoranai, viešbučiai, maisto pramonei, virtuvės, prekybos centrai. Skydelis gali būti vis dar tinkami naudoti, kai jums dėvėti porą akinių.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Skaidri Saugos Skydelis

Medžiaga: PVC

Dydis: 140*70mm/5.51*2.76 į

Pareigos: Anti-spittle, čiaudėti, anti-splash

Pakuotė: 10 vnt./dėžė

Naudojimas: virėjo, padavėjo, prekybos centras, viešbutis, kepimo

Naudojimo instrukcijos:

Įdėti skydelis ant smakro, pakabinti gumos juosta ant ausies, sureguliuokite skydelis pagal dydį savo veidą, pritaikyti poilsiui gumos juosta, kiek įmanoma, ji bus patogiau nešioti, jūs galite sumažinti perteklių gumos juosta off. Ir skydelis gali būti naudojamas kelis kartus.

Pakavimo Sąrašas:

10 * Skaidrūs Saugos Skydelis

Specialybės Įrankiai Tipas svogūnų akiniai
Tipas Specialybės Įrankiai
Modelio Numeris Veidui
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo CIQ

Panašūs produktai