Virtuvės Indų Šaukštas Laikikliai Šakutės Mentele Stelažo Lentynos Organizatorius Plastiko Šaukštas Poilsio Lazdelės Savininkas, neslidžia Šaukštai Padas

€1.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai.

Savybės:

1.SAUGO JŪSŲ COUNTERTOPS TVARKINGAS & DRIP-NEMOKAMAI-svarbiausia maisto ruošimo priemonė, bet namų virėja. Mūsų šaukštas kita turi paprastų linijų ir gražus dizainas, kad bus išlaikyti jūsų countertops bryzg-nemokamai. Šiuolaikinės formos, dydžio, kad tilptų net tavo didžiausia maisto gaminimo ir serviravimo įrankiais. Saugo jūsų countertops švarus ir jūsų indai ir arti, o virimo ar kepimo. Tai BPA-free indų poilsio telpa iki 4 šaukštai arba mentelių ir bazė skirta būti kokių nors lašų. 2.PRIDEDA VERTĖS BET kurioje VIRTUVĖJE: Mūsų biudžeto draugiškas indų poilsio prideda didelis patogumas jūsų virtuvėje. Naudojant kelis laiko tarpsnius, jūs gausite 4 parkavimo vietos jūsų indai! Tai tikrai sumažina, kiek vietos reikia, kai multitasking virtuvėje, ir nenoriu, kad vienas indų maišymo su kitais. Mažiau vargo, nei naudojant popieriniai rankšluosčiai. Pagamintas iš maisto kokybės silikono, ji laimėjo " t slydimo arba skaidrių, o jūs esate virimo, ir kai maisto ruošimo yra baigtas, ji gali būti tiesiog tossed indaplovė už lengvas valymas. 3.ĮDOMUS IR FUNKCIONALUS: Tai labai mutifuntional Virtuvės Reikmenys. Sultys, padažai ir kiti nepatogus ingredientų, kad jūs dirbate su galų gale palieka netvarką, bet ne daugiau su šios funkcinės indų poilsio. Be šių keturių tarpsnių, platus, kvadratinis dubuo yra suprojektuoti su lūpų aplink kraštus, kad sugauti bet lašų. Jeigu maisto gaminimas yra padaryta, tiesiog padėkite savo indų poilsio indaplovė lengva valyti. 4.DARO VIRIMO MAŽIAU NEPATOGUS: Šios karščiui atsparios turėtojas gali būti šalia viryklės, countertop, arba dedamas bet kokioje srityje, kad prep darbą arba virimas yra daroma. Šaukštas poilsio yra pagamintas iš Aukštos kokybės PP, kuri išlaiko jį vietoje ir yra platus ir gilus, pakankamai, kad išlaikyti didžiąją pavasario žnyplės vietoje. 5. VARGO, VIRTUVĖ LAIMĖS GARANTIJA: Mes mylime ir didžiuojamės tuo, kad mūsų indų pailsėti ir mes atgal su gyvenimo garantija. Būti tikri, kad šis produktas bus paskutinis, jei yra kada nors kokių nors problemų, tiesiog susisiekite su mumis ir mes jį teisę. Kad dabar ir būti tikri, kad šis produktas bus gyventi iki jūsų lūkesčius, garantuotas. Jei ne, mes turime jums taikoma. Šansai yra, jūs niekada reikia pasiekti.

Feature2 Šaukštas Laikikliai
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 Šakutės Mentele Stelažo Lentynos Organizatorius
Medžiaga PET+PE
Feature1 Indų virtuvė

Panašūs produktai