DEZHI-Verslo ID/IC Ženklelis Kortelės Turėtojas ABS Įrašą Kortelės Turėtojas/Atveju Už Įmonės Mokyklos Ženklelį Turėtojas ir Priedai

€0.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, ženklelis kortelės turėtojas, kortelės ženklelis turėtojas, ženklelis kortelės.

Mielas drauge,

Jei užsisakote daugiau, mes galime suteikti jums priimtiną kainą. Mes tikimės, kad daryti verslą vėl su jumis! Ačiū!

Produkto Rodyti:

Mokėjimo Informacija

Mes priimame T/T", " Western Union, Kredito Kortelės, MoneyBook,Qiwi Piniginės.Paprastai mums reikia 1~3 darbo dienų, tikrinti ir tvarkyti su jūsų užsakymą, visus produktus galima mano parduotuvė yra sandėlyje.

Produktai, kurie turi būti pritaikytas visuotinai gali būti baigtas per 3 iki 7 dienų, priklausomai nuo kiekio jūsų užsakymą.

Tačiau yra keletas karšto parduodamų daiktų yra sandelyje su šiek tiek laiko,prašome konsultuotis su mūsų iš anksto, prieš pateikdami užsakymą.

Apie Laivybos

Laivybos priklauso nuo jūsų pasirinkimo, paprastai pasiekti daugelio šalių, per 15-60 dienų.Tačiau gal kai kurie netikėti

priežasčių atidėti siunta,Jei negavote prekės per 90 dienų,Prašome susisiekti su mumis.

Grįžtamojo Ryšio Taisyklės

Jei esate nepatenkinti su prekei,prašome susisiekti su mumis grąžinti ar išsiųsti. Pirkėjo darbo užmokesčio grąžinimo pašto išlaidas su sąlyga grąžinti geros būklės:

(1) prekės turi būti naujos, unworn būklės, be jokių fizinių pokyčių,pvz., įbrėžimų ar pašalinti nuorodas.Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo per 7 dienas nuo gavimo elementą.

(2) parodyti elementus, kurie negali būti naudojami ar turi kokių nors ženklas abous ar tyčinis sugadinimas.

(3) Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas.

Jei jums yra patenkinami mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums Penkių Žvaigždučių teigiami atsiliepimai , kitą kartą jūs gausite nuolaidą.

Modelio Numeris 6702
Prekės Pavadinimas DEZHI
Medžiaga ABS
Tipas Ženklelis Ritės
Pakuotė 48PCS/BOX
Neto svoris 3.5 g
Spalva mėlyna/balta/žalia/oranžinė/rožinė/pilka
dydis 14.6x77.1mm

Panašūs produktai