2020 NAUJAS 1PCS Slaugytojų Ženklelis Ritės Ženklelis Turėtojas Įrašą Ištraukiama ID Ženklelį Laikiklį su Alligator Įrašą Vardo Savininkas Biuro Aksesuarai

€1.28

-3%

€1.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Ženklelis Turėtojas Ir Priedai.

Aprašymas: Medžiaga:plastiko, Skersmuo: apytiksl. 3.2 cm / 1.26" Jie yra puikus pasirinkimas slaugytojų, gydytojų, ligoninės personalo, slaugos studentai, ir kt. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, epoksidinės paviršius yra lygus ir galima lengvai nuvalyti. Puiki dovana kolegoms ir draugams. Prašome nedvejodami pirkti, tikiuosi, dėvėti jis atneš jums gerą nuotaiką. Komplektą Sudaro: 1 x Ženklelis Ritės Laikiklis Pastaba: Prašome Leisti Šiek tiek Dydis Klaida Dėl Rankinis Matavimas. Primename, Kad Dėl Apšvietimo Efektai Ir Monitoriaus Šviesumo/Kontrasto Nustatymai ir T.t.), Spalva Toną Svetainės Nuotrauka Ir Tikrasis Elementas Gali Būti Šiek tiek Skirtingi.

7 tipas slaugytoja ženklelis turėtojas
TIPAS 8 Lanyards ID Ženklelį Turėtojas
6 tipas ID Kortelės Ženklelis Turėtojas
Prekės Pavadinimas JESJELIU
3 tipas Plastikiniai Ženklelis Turėtojas
Tipas Ženklelis Turėtojas
Tipas 2 pagrindiniai Ženklelis Turėtojas
TIPO 10 Dovanas vaikams studentams
Modelio Numeris Ženklelis Turėtojas
TIPAS 4 Širdies Ženklelis Turėtojas
vežimas dropshipping,didmeninė prekyba
Tipas 1 Ženklelis Turėtojas
Tipas 5 bagažo ženklelis ritės
9 TIPĄ ženklelis ritės įrašą

Panašūs produktai