Profesionalus Nerūdijančio Plieno Kojų Nagų Nipper Clipper Cutter Išaugę Pedikiūro

€1.21

-34%

€1.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Odelės Žirklės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Odelės Žirklės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, pedikiūro masažas, pedikiūro dizainas, pedikiūro odelės.

Aprašymas:100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Medžiaga : Nerūdijantis plienas Spalva : Sidabrinė Ypatumai:

Turintys lenktas mėnulis, kaip formos, lengvai pjovimo, su dviguba spyruoklės, patvarumo ir stiprinti.

Papildomų Aštrių pjovimo taškų ir pagaminti iš Nerūdijančio Plieno,gali būti naudoti, kad sumažinti sunkiausia nagai. Puikus kirpimas, ingrowing nagai, stori nagai, sunku nagai, leuconychia, kukurūzų ir kt.

Pavasarį Taikomos Kreivumą talpos uždaromose Pabaigos patogiai ir saugiai, vežančių

Specialiai sukurta ingrowing nagus, su ilgiausia ir sharpest pjovimo kraštas, pagamintas iš nerūdijančio plieno Šį punktą taip pat suprojektuoti su plastikiniu dangteliu, skirta pjovimo briauna. Uncap prieš naudojimą, ir unclose pabaigoje rankiniai spaustuvai. Nepamirškite išvalyti jį po naudojimo uždarykite spaustuvai ir dangtelio krašto. Įspėjimas:

Valyti liekanos po naudokite kiekvieną kartą, Šis punktas yra rekomenduojamas asmeniniam naudojimui. Jei naudojasi kitas žmogus, dezinfekavimo, siūloma

Prašome bžūp krašto, kai nebuvo naudojamas saugaus sandėliavimo Laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje; vengti vietų, kad esate šlapias ir vandens. Dydis : Žr. nuotrauką Nr. mažmeninės pakuotės Kiekis : 1Pc Pastaba : Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą Sudaro: x 1Pc Kojų Nagų Kirpimo mašinėlės

Modelio Numeris Nipper
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Does Not Apply
Elemento Tipas Odelės Žirklių
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai