Nerūdijančio Plieno Odelės Nipper Nagų Žirklės Odelės Cutter Cuticula Profesional Manikiūro Tiekėjas pjovimo įrankis

€2.89

-51%

€6.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Odelės Žirklės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Odelės Žirklės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Odelės Žirklės.

Nerūdijančio Plieno Odelės Nipper Nagų Žirklės Odelės Cutter Cuticula Profesional Manikiūro Tiekėjas pjovimo įrankis Aprašymas:

Šis produktas yra kojų nagų clipper nagų įrankis, kuris yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno patvarus ir ilgalaikis naudojimas. Mūsų nagų nipper tinka pjovimo sunku nagai, pašalinti smulkias odeles, gydant paronychia ar prepareing nagų dailės dizaino. Šių specializuotų įrankių leidžia sklandžiai ir papuošti nagai ant jūsų rankų ar kojų. Tai tikrai geras asistentas, kuris gali vaidinti svarbų vaidmenį savo gyvenime. Funkcijos: Ergonomiškas dizainas, lengvas ir patogus laikyti rankomis, nereikia baimė prarasti kontrolę, o geliantis pažeistas odeles. Pagaminti iš 100% aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, todėl pažangiausius daugiau naudinga, kad suteiktų jums, tiksliai supjaustyti kiekvieną kartą. Skirtas tiksliai pjovimo negyvų odos, hangnails ir odeles. Tai bus puikus įrankis nagų manikiūro ir pedikiūro. Idealiai tinka naudoti namuose, kurortų naudoti ir salonai naudoti. Kaip rūpintis? Cinkavimas tik 1/4 vutting žandikaulio į sterilizacija Sausas replės. Tepti dėžutės viduje, bendros su mašina naftos per dieną. Tuo dienos pabaigos, pašalinti visas dulkes&klijai su acetonu. Specifikacija: Paketą sudaro:1*odelės nipper Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva Pasirinktinai: Skiedra Nagų Clipper Ilgis: Dydis:9.5*5cm Pakuotės Svoris: Apytiksl. 40g

Pastaba:Prašome bžūp krašto, kai nebuvo naudojamas saugaus sandėliavimo, Vengti vietų, kad yra drėgnas, todėl jį Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prašome leisti 0.1-0.5 cm klaida dėl rankinis matavimas. įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

Function7 pedikiūro
Modelio Numeris CS313
Function3 pjovimo įrankis
Function2 nagų žirklės
Function9 Replės Pėdų Priežiūra
Function10 Kojų Nagų Kirpimo Žirklės
Kilmės KN(Kilmės)
function12 Manikiūro, Nagų Dailės Priemonės
Prekės Pavadinimas CIBO
Function6 nagų žirklės
Elemento Tipas Odelės Žirklių
Function4 clipper rinkiniai
function11 Odelės Stūmikas Žoliapjovės Valiklis
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Spalva Odelės Nipper Clipper Krašto Cutter
Function5 negyvas Odos Valiklis
function1 manikiūro rinkiniai
Function8 Kojų Nagų Krašto Cutter

Panašūs produktai