Dirbtinių Gėlių, Augalų, Rožių Vazoninių Bonsai Biure Sodo Darbalaukio Ornamentu Dekoro Dirbtinės Gėlės į Puodą Namų Dekoro

€0.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

Dirbtinių Gėlių, Augalų, Rožių Vazoninių Bonsai Biure Sodo Darbalaukio Ornamentu Dekoras

Techniniai duomenys: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, niekada blukimo, visada švieži. Spalvinga augalai atrodo realus ir suteikti gerą dekoratyvinis efektas. Labai tinka dekoravimo vestuvėms, partijos, šeimos, biurai, kavinės ir kt. Lengva prižiūrėti, be laistymo ar krenta lapai. Tipas: Dirbtinis Bonsai Medžiaga: PV Putų + Plastiko Progoms: Vestuvėms, Etapai, Parkuose, Biuruose, Parduotuvėse, ir tt Savybės: Ryškios Spalvos, Šalis Dekoro, Gražus, Ne nyksta, Dirbtinių Gėlių Dydis: 25cm x 20cm/9.84" x 7.87" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Komplektą Sudaro: 1 x Dirbtinis Bonsai (su Pot)

Modelio Numeris 21047378
Stilius Gėlių + Vaza
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Gėlių Stilius Gėlių Bonsai
Proga Vestuvės
Tipas Rožė
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai