10vnt 3 cm, viskozė mini rožė gėlių galvos vestuvių dekoravimas "PASIDARYK pats" vainikas priedai modeliavimas amatų netikrą gėlių

€2.24

-22%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

RM1817905037595701

------------------------------

-----------------------------------------------

Prekės Informacija

Pavadinimas: rožių gėlių galvos medžiagų: Audinio, spalva:kaip foto parodyti

Dydis: 3 cm Kiekis: 1pcs

Patarimai: turime daug atsargų, prašome būti tikri, pirkti. Turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes būsime laimingi galėdami padėti jums išspręsti!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Produkto realios foto

Kiekis:1pcs Įpakavimas: Skaidrus OPP maišelis pakuotė Pranešimas: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. Mokėjimas 1. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2. Prašome palikite pastabą mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). Paslaugos 1. Jei turite klausimų apie laivybos laikas defektais kokybės prekių nėra gauta, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti 2 atsakymas.Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs satisified su mūsų produktų ir paslaugų,mes vertiname tai . 3.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą . 4.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų, kad jums malonu apsipirkti nuotaikos čia. Ačiū!

Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Tipas Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai, Daisy
panaudota dekoratyvinis,ornamentas , "PASIDARYK pats" jūsų kortelę arba dovanų dėžutėje
Spalva Klasifikacija 9 spalva
rūšis Ekranas Gėlių
Stilius Gėlė
dydis about 3cm
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga šilko audinys
Proga Vestuvės
Modelio Numeris HF66

Panašūs produktai