5PC Vaikų Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo Burną, Veidą, Šilto Vėjo Veido Produktas, Kaukė Vaikams, Ledo Šilko, Medvilnės Dulkėms Mascarilla masque

€1.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Veido Kaukė, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Veido Kaukė, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Veido Kaukė.

Dėmesio:Prašome prašome atkreipti dėmesį,kad išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

5PC Vaikų Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo Burną, Veidą, Šilto Vėjo Veido Produkto Kaukė

Ypatybė :

Galite pašalina didžiąją purvas, dūmai, žiedadulkės, migla, cheminių medžiagų, ir kt. Šio purvo kaukė padės jums kvėpavimą, švaresnę, sveikesnę.

Elastinga lankelį nagų kaukė yra pakankamai platus, kad padengti, nosies, burnos ir veido, labai patogūs dėvėti.

Jis gali apsaugoti jūsų lūpas ir veidą nuo purvo, žiedadulkių, uosis, rūkas ir migla, transporto išmetamosios dujos ir pasyvus rūkymas.

Šis purvas, respiratorius gali būti naudojamas norint apsisaugoti nuo kenksmingo purvo daleles, KD2.5, transporto priemonių išmetamųjų dujų, medienos, žiedadulkių alergijos, ir dūmus. Idealiai tinka žmonėms, kuriems gresia kvėpavimo takų ligomis, gyvenantys arba keliaujantys į vietas, kuriose didelė oro tarša / dūmų lygiai.

Kaukę galima plauti ir naudoti pakartotinai, jei jis yra nešvarus

Kartu su ergonomiškas reverso dizaino, nosies šviesos yra taikoma, ir aliuminio lakštai yra fiksuota ir neleidžiančioms slysti, kurios yra dėvėti tvirtai ir saugoma vieta

Proga: bet kokiai progai

Sezonas: Keturi Metų Laikai

Pakuotės Turinys:

5 X KAUKĖ

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris Kaukės
Lytis Universalus
Spalva Daugiaspalvis
Modelio Tipas Kietas
Kilmės vieta Žemyninė Kinija
Ocassion Dviračių, Pėsčiųjų ir Lauko Sporto,Šaliai
Savybės Kvėpuojantis,Daugkartinio naudojimo,plaunamas
Pakuotės Turinys 5 VNT kaukė

Panašūs produktai