#3 Dviračių Veido Kaukė Su Filtru, Aktyvintos Anglies Akių Dviračių Pusė Facemask Lauko Sporto Unisex Daugkartinio naudojimo Dulkių Kaukės

€1.01

-39%

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Veido Kaukė, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Veido Kaukė, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Veido Kaukė.

KD2.5 Kvėpuojantis Burnos Kaukę Unisex Veido Kaukė Apsaugos Kaukė Anti-Taršos Kvėpavimo Kaukė

Keičiamų aktyvios anglies filtrai pašalina didžiąją dulkės, dūmai, žiedadulkės, migla, cheminių medžiagų, ir kt. Šis dulkių kaukė padės jums kvėpavimą, švaresnę, sveikesnę.

Ausies kilpos yra lengva sureguliuokite taip, kad kaukė gali puikiai per savo nosį ir burną. Dydis gali būti pakoreguoti, kad atitiktų dauguma žmonių galvutės tipas.

Yra nosies klipas gali būti formuojama padidinti kaukė sandarinimo efektas, ir išvengti rūką, akiniai, kai kvėpavimas.

Šis dulkių respiratorius gali būti naudojamas norint apsisaugoti nuo kenksmingo dulkių, dalelių KD2.5, transporto priemonių išmetamųjų dujų, medienos, žiedadulkių alergijos, ir dūmus. Idealiai tinka žmonėms, kuriems gresia kvėpavimo takų ligomis, gyvenantys arba keliaujantys į vietas, kuriose didelė oro tarša / dūmų lygiai.

Kaukė lukštais gali būti plaunami, kai jie gauti purvinas ir filtrai yra keičiami.

Kaukė gali būti naudojama daugiau nei 2 metus, ir filtrą rekomenduojama būti keičiama kartą per 30 dienų. Rekomenduojama naudoti jį dažnai arba vietovėse, kuriose yra sunkiųjų haze, priklausomai nuo situacijos (prašome pakeisti filtrą laiką, jei ji yra juoda arba pažeisto)

Kaukė yra pagaminta iš nardymo šluoste, su šiek tiek kvapo. Išimkite filtrą pirma, pamerkti jį į šiltą vandenį 15 minučių, ir kvapas bus panaikintos lėtai. Principas filtrą, aktyvios anglies negalima plauti

Pastatytas 5 sluoksnių filtras, 5 apsaugos sluoksnius, kiekvieną sluoksnį sulaikyti nepageidaujamų kenksmingų medžiagų

Materail:Akių / nardymas audinys

Pakuotės Turinys:

1PC Kaukė

Medžiaga Poliesteris
Dropshipping Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai