XJBB 20"Ilgų Tiesių Plaukų Spalva Gabalas Plaukų priauginimas Įrašą Iš Vieno Gabalo Juostelėmis Sintetinių Plaukų priauginimas ant Įrašus

€0.26

-35%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sintetinių Įrašą-iš Vieno Gabalo, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Sintetiniai Įrašą-iš Vieno Gabalo, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Sintetinių Įrašą-iš Vieno Gabalo.

Q&A

1. Kodėl ilgis skiriasi nuo aprašymas? Mes išmatuokite ilgį plaukų ištiesinta, ir banguotas ir lieknos plaukai bus daug trumpesnis Su tiesūs plaukai klasės, atkreipti dėmesį prieš perkant, ačiū jums labai! 2. Kodėl spalvas ir aprašymai skiriasi? Spalva skirtumas gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, šiek tiek skirtingų spalvų rodomi skirtingų monitorių, prašome, atleisk man. 3. Kodėl taip yra, kad svoris skiriasi nuo aprašymas? Kadangi mūsų produktai yra mašina padarė, tai yra normalu, kad klaida 5-10g. 4. Kodėl mano plaukai susivėlęs? Plaukų painiojimąsi dėl sausumo, naftos telkinių, ir sūraus vandens, kad negali būti šukuota (platus dantų ketera) dienos. Įsitikinkite, kad nuplauti ir būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, ir, jei įmanoma du kartus per savaitę būtų geriau. 5. Kodėl mano plaukų iškrenta? Po gaminti naujas produktas yra baigtas, ten bus kai plaukiojantieji plaukų ant jo, tai yra normalūs reiškiniai, aš tikiuosi, jūs galite suprasti. 6. Kaip ilgai tai gali tęstis? Priklausomai nuo to, kaip jūs rūpintis, gydyti jį kaip savo plaukų, ir imtis gerą rūpintis ji ilgiau.

Tekstūra Tiesiai
Platus iš Ataudų 2 cm, su 1 įrašai
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Gali Būti Permed No
Prekės Pavadinimas XJBB
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Tipas Gryna Spalva

Panašūs produktai