Alileader 16Clips Plaukų Pratęsimo 22Inch Sintetinių Plaukų priauginimas Įrašą Vestuvinė Šukuosena Moterims, Ilgi Tiesūs Hairpiece

€1.63

-69%

€5.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sintetinių Įrašą-iš Vieno Gabalo, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Sintetiniai Įrašą-iš Vieno Gabalo, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Sintetinių Įrašą-iš Vieno Gabalo.

Medžiaga: Sintetinė plaukų dydis:22inch,6pcs/pak šukuosena:tiesios, 16 įrašus plaukų pratęsimo,moterų kasdien ware,vestuvių ,Kai jums reikės specialybės:švelnus ,smooth,natural andbreathe laisvai,atsparus karščiui,tačiau ne daugiau kaip 150 laipsnių kampu, spalva:grynas/ombre spalva gera priežiūra:galima Plauti su plaukų kondicionierius įtraukta į šiltą vandenį ,leiskite išdžiūti ir parduotuvės.Nereikia traukti per daug. pastaba:1.mūsų produktas yra aukštos kokybės .Ji gali būti pakartotinai naudojamos, ir specialiosios tarnybos gyvenimas yra glaudžiai susijęs su carefulness naudojimo ir naudojimo aplinkos. 2.dėl skirtumo ekranas bei rankinis matavimas,spalvą ir dydį produktai turi būti taikoma faktinio gavimo dienos.

Svoris Pakuotėje 140g/Set
įrašo plaukų pratęsimo 16clips plaukų pratęsimo
Tekstūra Banguoti
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Prekės Pavadinimas AliLeader
Spalva Tipas Ombre
16 įrašą plaukų pratęsimo tiesiai įrašus plaukų priauginimas
Gali Būti Permed No
Kilmės KN(Kilmės)
Elementų Pakuotėje 6Pcs/Set
Įrašą 16clips
Platus iš Ataudų 2 cm, su 1 įrašai

Panašūs produktai