1PCS Sodas, vandens vamzdis kablys sodo sieniniai bakstelėkite vandens žarnos valdymo stalčiuko žemės ūkio laistymo žarna nešiojamų kablys

€1.63

-24%

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sodo Žarnos & Ritės, Namai Ir Sodas, Pigūs Sodo Žarnos & Ritės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sodo Žarnos & Ritės.

Produkto aprašymas

Vandens vamzdis kablys Spalva: juoda, mėlyna, žalia Medžiaga: ABS Matmenys: apie 21.5x7.5x11.5 cm Tinka: visų tipų plėtra žarnos ir standartinių sodo žarnos. Pakuotė: 1 x sodo žarna laikiklis (be žarnos) Funkcija: 1. Tinka 7.5 m-30m žarna. 2. Lengva įdiegti, tiesiog pakabinti ant atramos, sodo maišytuvas arba bet kurioje vietoje, kur norite išsaugoti prailginimo žarna ar sodo žarna. 3. Priima patogumui, išsaugoti problemų organizuojant ilgos žarnos, labai tinka tvirtinti ant sienos, kabo žarna, gali sutaupyti daugiau vietos. 4. Lengvai vėjo žarną aplink maišytuvas arba streamer ant grindų, tiesiog nustatyti plėtros žarnos laikiklis ant sienos ar stulpo jį, garažas, patalpos, arba viešoje vietoje. Šiltas aprašymas: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Produkto Vaizdai

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Spalva Juoda, Mėlyna, žalia
Matmenys Apie 21.5x7.5x11.5 cm
Tinka Visų rūšių plėtra žarnos ir standartinių sodo žarnos.
Modelio Numeris HY-03005
Medžiaga ABS
Tipas Sodo Žarna Ritės
Pavadinimas Vandens vamzdis kablys
Plastiko Tipas ABS

Panašūs produktai