35L Karinės Lauko Maišeliai Padengti Vandeniui Nailono Krepšys Dangtelio Raštas Kempingas, Žygiai Kuprinė Vandens Atsispirti Lauko Krepšiai Įranga

€1.58

-36%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laipiojimo Krepšiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Laipiojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, LAUKO KREPŠYS, žygiai maišelį, krepšys lauko.

35L Airsoft Lauko Maišeliai Padengti Vandeniui Nailono Krepšys Dangtelio Raštas Kempingas, Žygiai Kuprinė Vandens Atsispirti Lauko Krepšiai Įranga

Patarimai: Daugiau Dydžių 35L 45L 50-60L 70L 80L Įrašą Toliau

Mūsų kompanija yra gamintojas taktinis įranga, gerai įrengtos laboratorijos ir stiprią techninę jėga. Su platų, geros kokybės, prieinamomis kainomis ir stilingas dizainas, mūsų produktai yra plačiai naudojami armijoje, lauko, medžioklės ir skausmo kamuolys žaidimas ir kitose pramonės šakose. Mūsų gaminiai yra plačiai pripažįstamas ir patikimas vartotojams ir gali patenkinti nuolat kintančių ekonominių ir socialinių poreikių. Laukiame naujų ir senų klientų, iš visų gyvenimo sričių, susisiekite su mumis dėl būsimų verslo santykių ir abipusės sėkmės.

Dydis: Atsižvelgiant į kliento poreikius. Spalva: klientas gali chosse mūsų esamą modelį arba teikti mums savo dizainą. Daugiau klausimų,Pls susisiekti su mumis.

Pristatymo detalė: Mėginys: 3-7days patvirtinę visas detales Birių produktų: 25days po mėginys patvirtino Mokėjimo sąlyga: Išankstinis mokėjimas 30% indėlių po pateikimo tvarka. Pagal T/T", "Western Union" ir " Money Gram ar Pinigų, 70%likutis, prieš delivey.

Žvejybos Pelkių Plaukimo Reikmenys Kempingas Maskuotė Grynasis Medžioklės Dviračiu

25951 Žvejyba / Plaukimas / Kamufliažas Net / Kempingas / Medžioklė

Raktinis žodis
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Taktinis Kariuomenės Kamufliažas
Kuprinės Tipą Softback
Elemento Tipas Lauko Krepšiai
Lytis Unisex
dydis 35L This Link (35L-80L is can choose)
Sportas Tipas
Lietaus Taip
Turimą Dydį 35L 45L 50-60L 70L 80L
Medžiaga 210D Nailonas+190T Taftos+PU5000
Modelio Numeris 35L Lauko Krepšiai Lietaus Vandeniui atsparus Dangtis
Prekės Pavadinimas Hewolf
Tinka
Funkcija

Panašūs produktai