Atgal Laikysenos Korektorius Sveikatos Produktų Slaptas Camelback Laikysena Petnešomis Korektorius Atgal Vyrų Ir Moterų Kaulų Medicinos Reikmenys

€2.50

-38%

€4.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

Pažadame, kad laivas per 24 valandas

Atgal Peties Laikysenos Korektorius Suaugusių Vaikų Korsetas Stuburo Parama Diržas Korekcija Petnešomis Orthotics Teisinga Laikysena Sveikatos

Nemokamai dydis:30 kg-50 kg Didelis dydis : 50 kg-75kg Medžiaga: poliesteris 90% spandex 10% Tikslinė Vartotojų: suaugusiems, vaikams, žmonėms, kurių sutrikusi pav. Spalva: balta/juoda Pakuotė: 1 vnt Laikysenos Korektorius diržas (supakuoti pagal opp maišelis) Gali ne naudoti jį, kai miega. Peties-plečia fizinio laikysena trunka tik 2 valandas per dieną. Plėtoti gerus įpročius per tris savaites. Savybės: 1. Koreguoja jūsų laikyseną ir atkuria sveikiau ūgio į savo kūną. 2. Sumažinti apatinės nugaros skausmas, slouching ir hunching. 3. Prisidėti prie auginimo plėtrą. 4. Sveikatos produktų vyrų ir moterų kultūrizmo, biuro kasdien dėvėti. 5. Pilnai reguliuojama, patogi ir lengva nešioti. Pastaba: Tinka rankoms plauti, nereikia bleach, nėra būgniniai, saugokite, kad į saulę, nesukite viso sausas, pakabinti vėsioje vietoje.

Ar jus jaudina šių problemų?

Aukštos ir Žemos Peties ilgų ir trumpų kojų Blogas sėdi laikysena paveikti visą gyvenimą Su krūtinės ir apatinės galvos Trūksta temperamentą Guli ant stalo trumparegystė

Pagerinti laikysena

Pagrindinės Kompetencijos

1、dvipusis "velcro" Dvigubo sluoksnio Velcro yra priimta, kuris yra patogus ir labiau praktinis.

2、Sutirštės peties dizainas Pečių sutirštės elastinga apsauginė konstrukcija, nuo taško iki paviršiaus formą, pečių apsauga, neto tinka peties kreivės, švelni priežiūra peties.

3、audinys nėra deformuotas Ji priima vieno sluoksnio plonas akyto audinio, "ne deformacijos, minkštas ir patogus, geras elastingumas, prigludę ir kvėpuojantis, ir gali būti dėvėti ištisus metus.

Gaminio Dydis

Produktų ekranas

Apie transportas: 1. Mes atsiųsime produktas per 1-7 dienas nuo apmokėjimo. 2. Paprastai prekės siuntimo reikia 7-35 dienų, tačiau kiekvienoje šalyje yra skirtinga . 3.Mes negalime kontroliuoti, jei pašto vėlavimus. Būkite kantrūs ir mes nuolat liečiasi su jumis ir post office. Tai nuoroda, pristatymo laiku. 4.Jei prekės yra prarastas, mes atsiųsime jums dar vieną nemokamai. 5. Jei norite gauti elementą kuo greičiau , susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių ,mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau. Apie atsiliepimą: 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Modelio Numeris Laikysenos Korektorius
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Taikoma Suaugusiems Ir Vaikams
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Spalva Juoda,Balta
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai