MABREM 22k Aukso Akių Serumas Drėkinamasis nuo Raukšlių Anti-Age, Hialurono Rūgšties Valiklis Tamsius Ratilus Prieš Paburkimą Ir Krepšiai

€4.32

-40%

€7.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pavadinimas:Aukso Drėkinamasis Paakių Serumas

Neto :10 ml

Šūkis:

Maitina ir kompaktiškas Atgaivinti ir blizgesį

Produkto Savybės:

iš esmės, aukso, papildyti akių odos drėgmės ir mitybos, atgaivinti akių raumenis, palengvina sausos ir dehidratuotos odos problemų, įtempia odą aplink akis, padaro odą aplink akis drėgna ir švelni, visiškai elastingumą.

Komponentas

vandens、glicerinas、betaine、metil gluceth-20、xylitylglucoside、anhydroxylitol、ksilitolis、gliukozės、chondrus crispus (karageninas) ekstraktas、siloxanetriol alginatas、butileno glikolis、kofeino、aukso、karbomeras、trietanolaminas、ksantano derva、natrio halurono、fenoksietanolis、propylene glycol、metilparabenas、etilparabenas、ethylhexylglycerin、natrio metilparabenas、sorbo rūgštis、propilparabenas、dinatrio edta、peg-40 hidrintas ricinos aliejus、parfum、ci 19140、ci 16255

Naudojimo Būdas:

1. Po valymas ir tonizavimas, taikyti atitinkamą kiekį esmė akių srityje, pritaikius jį prie akių srityje. 2. Švelniai masažuokite, kol įsigeria.

Komponentas 22k Aukso
Prekės Pavadinimas MABREM
Sertifikavimo GZZZ
Pažymėjimo Numeris 20190103
Poveikis 1 Nuo raukšlių
Poveikis 4 Prieš Paburkimą Ir Krepšiai
Prekės ženklas MABREM
tinka odos Visiems Odos
Funkcija Anti-Aging
Neto svoris 10ml
Modelio Numeris Akių Serumas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Efektas 3 Valiklis Tamsius Ratilus
Elemento Tipas Akių Serumas
GZZZ YGZWBZ
Poveikis
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Efektas 2 Anti-Age

Panašūs produktai