VIERUODIS Nešiojamų Korp Valiklis Daugkartinio naudojimo Drabužius Korp Švaresnis naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis Lipni Voleliu, Teptuku Drabužių Audinio Valymo Šepetys

€4.08

-39%

€6.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Korp Volai & Šepetėliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Korp Volai & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Korp Volai & Šepetėliai.

Savybės: 100% Brand New Ir Hih kokybės Medžiaga:Plastiko Spalva: rožinė, geltona, mėlyna, balta Plaunamas ir daugkartinio naudojimo Korp Volelis Lengvai pasiimti ir pašalinti korp, plaukus,dulkes ir smulkias purvo daleles nuo beveik bet kokio paviršiaus, Naudokite jį vėl ir vėl, nes tai labai ritinio liks lipnus, laiko ir laiko vėl Naudoti tai super lipnus volelio valyti ir pašalinti korp lengvai Produkto, apima: 1 VNT Švaresnis Korp Roller Pastaba: Prašome suprasti, kad egzistuoja Spalvų gali Chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. 1,Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

2.Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt!

Prekės Pavadinimas Vieruodis
Modelio Numeris 20042601
Gamyba Korp Klijuoti Roller
Medžiaga Plastikiniai
produkto pavadinimas Plaukų Šalinimo ir Plaukų Šalinimo Prietaisas
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Augintiniai
Stilius Vadovas
Gaminio Dydis 13.5 * 3 * 2cm

Panašūs produktai