Korp Valiklis Drabužius Pūką Audinio Skustuvas Brush Tool, Galia-Nemokamai Pūkas Pašalinti Volas Megztinis Austi Paltai

€1.41

-50%

€2.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Korp Volai & Šepetėliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Korp Volai & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Korp Volai & Šepetėliai.

Nešiojamų Korp Valiklis Drabužius Pūkelis Skustuvas atstato jūsų drabužiai ir audiniai, kad nauja išvaizda! Išsaugoti Savo Senus Drabužius!

Norėdami suteikti savo seną audiniai naują gyvenimą, suteikiant jiems greitai skustis, nepažeidus audinys išlaiko jas švarias, minkštos ir atrodo kaip naujas. Pašalinti pilling ir korp iš megztiniai, užuolaidų, kilimų, baldų apmušalų ir daugiau, Visada elegantiška - atstato jūsų drabužiai ir audiniai, kad nauja išvaizda puikiai pašalinti pūkelis kamuoliukus ant drabužių, net ant sofos. Nusipirkti sau keletą naujų drabužių sutaupytus pinigus, kuriuos šis pūkelis buster ir išlaikyti savo išgyvenimais paprasta. Baterija-free - ne daugiau baterijų švaistomi skirtingai nei su baterijomis medžiaga skustuvai, kurie nesugeba nuolat užtikrinta didelė galia, šis Nešiojamas Korp Valiklis stabilios ir pastovios, stiprios teisę pašalinti korp, ir kamuoliukus. Greitas ir paprastas naudoti - Jis saugiai ir efektyviai pašalina pūkelis, tabletes, ir korp iš megztinis, antklodes, užuolaidos, kilimai, ir daugiau, nesirūpindami dėl žemesnės galios

Savybės

Lengvai pašalina - naminių gyvūnėlių plaukus, trupinius, korp ir daugiau nepaliekant lipni likučių atsilieka

Puikus valymo jūsų drabužių, patalynės, baldų ir automobilių apmušalams

Gryno vario galvos , užtikrina ilgą tarnavimo laiką

Greitas ir paprastas naudoti - Jis saugiai ir efektyviai pašalina pūkelis, tabletes, ir korp iš megztinis, antklodes, užuolaidos, kilimai, ir daugiau, nesirūpindami dėl mažesnės galios.

Baterija-free - ne daugiau baterijų švaistomi skirtingai nei su baterijomis medžiaga skustuvai, kurie nesugeba nuolat užtikrinta didelė galia, šis Nešiojamas Korp Valiklis stabilios ir pastovios, stiprios teisę pašalinti korp, ir kamuoliukus.

Specifikacija:

Medžiagos: Medžio, Vario

Dydis: Plotis-14cm, Galvos Plotis: 12.8 cm

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Qty: 1pc

Paketą, Įskaitant:

1 × Korp Valiklis

Stilius Vadovas
Kilmės KN(Kilmės)
Gamyba Korp Klijuoti Roller
Medžiaga Plastikiniai
Naudojimas valymas
Modelio Numeris Naujas

Panašūs produktai