Papuošalai Adata Papuošalai Priėmimo Atidarymo didelę Skylę Duobute Adata "Pasidaryk pats" Rankiniai Įrankiai, Granules, Sriegimo Specialus Geležies Adata Didmeninės

€0.51

-12%

€0.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Pagaminti iš elastinga plieno, sriegiu ir susukti. Į angelių, gali būti savarankiškai surinkti ekstruzijos būdu granulių skylių, kurios yra sunku smeigtukai sunku pin. Patarimas: Tai adata yra super plonas, lengva prarasti, gali būti, traukia magnetai, lengva naudotis, ir išvengti nuostolių. Rekomenduojama, kad magnetai su magnetais yra labai stiprūs, bet jie tikrai bus deformuotas po ilgo laiko, ypač angelių. Tai geriau naudoti yla arba kitų panašiai smailas dalykų.

Jis gali būti naudojamas kaip seka iš trišakiai, perlai, Japonų ryžių granulių ir kitų labai mažų skylučių. Kitiems tikslams, prašome kreipkitės į kliento sužinoti. Aš nežinau duobute, ir nėra daugiau patirties. Galutinė pastaba: Tai adata yra labai plonas, nors jis yra plieninės vielos, bet jis yra per plonas, po visiems. Prašome būti švelnus, kai jį naudoti. Ne string per stora linija ar sunku priversti traukti. Rezultatas tai žiauriai granulių arba nutraukti granulių pin arba nutraukti granulių.

Modelis 5.7 cm,7.6 cm 10.3 cm,11,5 cm,12.7 cm,4.3 cm
Elemento Aukštis 0.1inch
Prekės Skersmuo 0.1cm
Produkto Savybės adata
Elemento Plotis 0.1inch
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Prekės Svoris 2g
Kilmės KN(Kilmės)
needle2 Atvira adata
needle3 Papuošalai, Įrankiai
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Duobute Adatos
Elemento Ilgio 10.3cm
rūšis papuošalai adata
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
needle4 adata
adata Magija Žuvys
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas Magija Žuvys
Modelio Numeris adata

Panašūs produktai