Sunku Tipas Aišku, Silikono UV Gelio Epoksidinės Dervos Pelėsių Vandeniui Apsaugoti, Balinimo Hermetikas, Alyva, Poliravimo Įrankiai, Papuošalai, 10g

€0.98

-31%

€1.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Aprašymas: Tai super aišku, balinimo poliravimo naftos PASIDARYK pats sakai projektas, Maži kvapo, ilgalaikio šviesos, gera kietumas, gera apsauga, kad Jis yra puikus įrankis, gyvinti ir lenkų jūsų dervos gaminiai jis yra neįtikėtinai paprasta padaryti,,ir tiesiog teptuku vieno sluoksnio poliravimas aliejus dėl savo dervos gaminiai , galutinis produktas turėtų būti pateikti dar po 20-30 minučių, ir tai gali būti padaryta žala. Vartojimo sritis:metalo rėmas, klijai lašas pelėsių priedai, matinio pelėsių, ir pan. Specifikacija: Tipas:objekto, esančio Poliravimo Naftos Medžiaga:Silikonas Spalva:Skaidrus Talpa:10g Už Butelį Kiekis:1 Butelį Pranešimas: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti. Pakcage: 1 Butelis Balinimo Poliravimo Aliejus.

59083 Gerų Produktų Už Jus

Modelio Numeris Papuošalai Pelėsių
Elemento Aukštis 2.6cm
Prekės Skersmuo 0.1cm
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Elemento Ilgio 0.1cm
Prekės Svoris 15g
Medžiaga Silikono
Produkto Savybės Dervos Danga Poliravimo Aliejus
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Tipas
Elemento Plotis 3cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JAVRICK

Panašūs produktai